Petter Stordalen Längd

Detaljerad information om Petter Stordalen

ålder60 år
FödelseortPorsgrunn
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumNovember 29, 1962
yrkenorsk affärsman
CivilståndGunhild Stordalen
föräldrarKnut Anker Stordalen
familjIngrid Stordalen
barnEmilie Stordalen, Henrik Anker Stordalen, Jakob Anker Stordalen
partnerGunhild Stordalen
vikt78 kg
längd179 cm

Petter Stordalen Biografi

Petter Stordalen är en norsk affärsman, entreprenör och filantrop. Han är grundare och ordförande för Nordic Choice Hotels, en av de största hotellkedjorna i Skandinavien. Han är också känd för sina betydande fastighetsinvesteringar och sina filantropiska insatser. Stordalen föddes 1962 i Tromsø, Norge. Han började sin karriär inom besöksnäringen i ung ålder och arbetade som diskare på ett hotell i Tromsø. Senare studerade han företagsekonomi vid Handelshögskolan BI i Oslo.

By Wishful