Axel Jutterström Föräldrar /\ Skidåkare från Mora som visade mycket lovande på försäsongen springer nu långdistans med Team Eksjöhus som har sitt säte i Eksjöhus.

Axel Jutterström Föräldrar
Axel Jutterström Föräldrar

I stersund har elitåkare som vunnit flera svenska cuper, SM och Vasaloppet under en längre tid studerat idrottsvetenskap.

Efter att ha gått skidgymnasiet i Mora har Axel tävlat på riksnivå. Han har många svenska cuper, SM, och andra cuper från andra länder. Trots att han redan sprungit Vasalopp och Vldalsrennet har långloppet blivit viktigt först de senaste åren. Efter att Axel Team Eksjöhus visat mycket lovande under försäsongen fick de stor uppmärksamhet.

Det betyder mycket för mig att jag växte upp med Vasaloppet, där jag är född. Tidigare har jag alltid gillat att springa långa sträckor. Jag kom på idén att långdistanslöpning är något jag vill satsa på. Så fort Team Eksjöhus hörde av sig tänkte jag att det var en stor chans för mig att lära mig och växa som skidåkare. Det här är vad jag vill göra den första säsongen. Jag vill lära mig av Morten, Ari och alla andra ryttare. Som ett långsiktigt mål vill jag skaffa en ungdomsväst. Den här säsongen är mitt främsta mål att vara i bra form så att jag kan åka bra hemma.

Christina Jutterström har varit vd för Sveriges Television, chefredaktör för Dagens Nyheter, och nyhetschef på Sveriges Radio. Hon har även varit ledamot i Sveriges riksdag. Efter Tio berättade hon om hur familjen fick hantera sina jobb.

När Christina Jutterström jobbade på Rapport var hon den första kvinnan som ansvarade för inredningen. Hon var även chefredaktör för Dagens Nyheter, som är en tidning. I sin nya bok, Raised by Men, berättar hon om hur hon var tvungen att ta reda på hur man skulle vara ledare i en värld där så många människor var män. Ingen formell utbildning har getts till henne.

Arbete och ledarskap gör det svårt att tänka på sina egna känslor och tankar när man är mitt uppe i allt. I Göteborg behövde jag inte vara chef längre. Jag kunde följa forskningen och ta reda på hur mycket forskning det fanns där också. Där var jag.

Processen att bli vän med sig själv kan ta tid. Du ska inte vara rädd för att dela dina egna känslor med de personer som har ansvaret. Jag tror att dagens unga ledare är bättre utbildade i hur man är en bra ledare.

Christina Jutterströms har fyra råd till unga kvinnor och män som vill bli ledare. 1. Du måste ha en verklig önskan inom dig för att vara chef. Annars fungerar det inte. Se också till att det finns hjälp hemma.

Jag bor på samma plats där min gymnasieskola, Skrapan, låg. Christina Jutterström säger att det här är precis bredvid gymmet och morgonbönsalen när vi slår oss ner på hennes takterrass.

Det var fem år sedan som övernattningslägenheten i Stockholm byttes mot en sådan på Trädgrdsgatan i Uppsala, men nu är den tillbaka. Hon ville vara nära de yngsta barnbarnen som precis flyttat från Stockholm. Samtidigt flyttade hennes syster till Ytternäs vid Ekoln, där de båda systrarna tillbringade sina somrar när de var unga, och dit flyttade hon också.

Hitta tillbaka till rötterna: Så sa Christina Jutterström. Det var fantastiskt att komma hit.

Christina Jutterström har varit journalist länge och har stor erfarenhet. När hon under många år var chefredaktör för DN var hon också en kort tid chefredaktör för Expressen. 2001–2006 var hon vd för Svensk TV.

När hon var 61 år fick hon ett erbjudande om att bli tv-chef. Hon hade planerat att gå i pension då.

Tidigare hade jag varit gästprofessor på journalistprogrammet i Göteborg. Sedan började jag jobba på en doktorsavhandling. När jag fick erbjudandet kunde jag inte låta bli.

Axel Jutterström är en lovande skidåkare från Mora som visade mycket lovande förra säsongen. Han springer nu långa sträckor med Team Eksjöhus, och han är väldigt exalterad över det.

Efter att han gick skidgymnasiet i Mora har Axel tävlat på riksnivå. Han har många svenska cuper, SM och skandinaviska cuper i bagaget också.

Även om han redan sprungit Vasaloppet och Vldalsrennet har långloppet blivit viktigt först de senaste åren. Efter att Axel Team Eksjöhus visat mycket lovande under försäsongen fick de stor uppmärksamhet.

Axel Jutterström Föräldrar
Axel Jutterström Föräldrar

Det betyder mycket för mig att jag växte upp med Vasaloppet, där jag är född. Tidigare har jag alltid gillat att springa långa sträckor. Jag kom på idén att långdistanslöpning är något jag vill satsa på. Så fort Team Eksjöhus hörde av sig tänkte jag att det var en stor chans för mig att lära mig och växa som skidåkare.

Det här är vad jag vill göra den första säsongen. Jag vill lära mig av Morten, Ari och alla andra ryttare. Mitt långsiktiga mål är ungdomsvästen. – Vi är så glada att Alex har tackat ja till oss. Vi tror att han kommer att göra det bra i long-dis

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *