Tiril Eckhoff Familj /\ Tiril Kampenhaug Eckhoff är en skidskytt från Brum, Norge. Hon är medlem i Fossum IF-klubben. 2008 blev hon medlem i det norska skidskyttelaget.Den 6 december 2014 vann hon sin första världscupsprinttitel i stersund.

Tiril Eckhoff Familj
Tiril Eckhoff Familj

Vid vinter-OS i Sotji 2014 tog hon brons i masstarten, brons i stafett och guld i mixed stafett.I Holmenkollen 2016 vann hon världsmästerskapen i sprint och stafett.Stian Eckhoff, hennes bror, är också skidskytt.

Skidskyttesäsongen har börjat och en av höjdpunkterna blir striderna mellan den ryska damtruppen och norska superstjärnorna Tiril Eckhoff och Ingrid Landmark Tandrevold. Den norska duon är värd för podcasten “Kant ut”, och i avsnitt 11 svarade de på frågor om vilka deras bästa vänner från olika länder är:

Tiril Eckhoff är just nu rankad 27:a i världscupen som hon vann förra säsongen. Marte Olsbu Riseland i sitt landslag leder cupen med 417 poäng, medan Elvira berg har tagit sig upp till tvåan efter sin starka prestation inför jul. Elvira, å sin sida, ligger en aning före, med 387 poäng för att leda U25-klassen.

Hanna Brorsson, Hannas storasyster, är sexa medan Mona Brorsson är femtonde.

Sebastian Samuelsson, som tidigare haft ledningen, har tappat till fjärde plats med 344 poäng. Emilien Jacquelin, en fransman, har tagit över som ny ledare, före landsmannen Quentin Fillion Maillet och norska Vetle Sjstad Christiansen. Efter sin bror Tarjei ligger fjolårsmästaren Johannes Thingnes B på 7:e plats.

Skidskyttarna tog en paus från de stora internationella turneringarna mellan jul och nyår, men världscuptävlingarna återupptas på fredag.Även om det inte har varit enkelt för Oberhof i tyska Thüringen som ska stå värd för VM nästa vinter.

På grund av det milda vädret och regnet har det varit oerhört svårt att få ihop spår, så du kommer att springa båda spurterna på fredag ​​istället för torsdag och fredag.

Världscupen för längdskidåkare i Frankrike är inställd till nästa helg, men IBU har inte gjort några justeringar av skidskyttarnas schema inför OS. Denna helg inkluderar även tävlingar i Ruhpolding (även i Tyskland) följande helg och Antholz, Italien, den tredje helgen i januari.

Eckhoffs agerande, enligt tidigare skidskytten L I v Grete Skjelbreid, var “fruktansvärt”.

– Det är förödmjukande för mig. Enligt Tiril betyder ett NM ingenting för henne, men det hade betytt mycket för de andra att tävla mot henne.

Tore Böygard, NM:s tävlingsledare och vice ordförande i Internationella skidskytteförbundet, är lika kritisk till agerandet. – Rent ut sagt är det en kolossal nedgång.

Eckoff hävdar att det sällan lyckas att översätta deras norska podcast till ett annat språk.

– De har översatt från vår podcast, vilket aldrig är en bra idé; det kommer att vara på nivå med Google Översätt. Ingrid och jag verkar nu vara de värsta narcissisterna.

Jag menade att de ryska ryttarna är väldigt ryska och att de verkar skrämmande eftersom de inte alltid ler och ofta verkar dystra. Enligt Eckhoff, som har en lösning på det språkliga dramat, har de tolkat det som att de är tikar, och det blir lite jävligt.

Tiril Eckhoff Familj
Tiril Eckhoff Familj

– Vi måste försöka lugna oss; scenariot är ganska enkelt”, förklarar 31-åringen och gestikulerar med händerna som om hon höll åror. Irina Kazakevich har också en lösning på problemet:

– Jag tror att om jag tog fler pallplatser och satt med på alla presskonferenser skulle denna barriär försvinna (skratt). Som ett resultat måste vi arbeta hårt för att garantera att detta sker så snabbt som möjligt, tillade Kazakevich.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *