Amanda strand pojkvän /\ Hon är mest känd för sitt hår och sminkvideor på sitt eget YouTube-konto. Tidigare har hon haft mer än 200 000 följare på sin blogg.Astrologer säger att Amanda Strands tecken är Oxen.

Amanda strand pojkvän
Amanda strand pojkvän

Amanda strand pojkvän /\ Amanda Strand är en välkänd YouTube-stjärna i sitt land, Sverige. YouTuber och makeupartist:

Amanda Strand och Dante Lindhe meddelade i veckan att de inte längre var tillsammans.
Amanda berättar nu om hur relationen ser ut nu, och vad hon lärde sig om sig själv efter att förhållandet tog slut.

Folk trodde att Hov1-artisten Dante Lindhe, 24, och Amanda Strand, 21, dejtade i början av sommaren 2019. De var båda 21 år gamla.

Foton på Instagram var det sista de gjorde efter att ha retat och retat varandra. Kärleken strömmade ur dem, och de passade på att visa upp sin lycka på sociala medier.

De köpte hus tillsammans i början av sommaren 2020. Fans av Amandas Youtubekanal fick se när de flyttade in i sitt nya hem och även när de pratade om hur lägenheten skulle se ut när allt var klart. Men de hann inte göra klart i lägenheten. Istället tog deras förhållande snabbt slut.

Amandas senaste video visar hur hon ska besöka sin pojkvän i USA. Adrian Kempe är mannen hon möter. Den svenske ishockeyspelaren Adrian är född 1996. Han är 22 år och spelar för Los Angeles Kings. Han får en lön på 7,3 miljoner kronor om året plus 809 375 kronor i bonus när han går in i företaget.

Nyheter om oss som har setts och hörts: GÅ TILL VIMMEL-BLOGGEN och sök oss.

Influencers är alltid kul när de delar saker om sig själva som vi inte visste om dem, vilket gör det ännu bättre. Amanda Strand har skrivit ett inlägg om 7 saker vi inte visste. Här är de 7 sakerna:

Innan fick hon ytterligare två slag i öronen. Det hände att en av dem blev sjuk, och den andra råkade bryta upp sin vän. Första gången hon gillar någon blir hon riktigt upphetsad. Efter ytterligare några dagar tappar hon intresset. Det är svårt för henne att bli kär.

Hennes mammas familj är/var samer. Hennes största rädsla är eld, vilket gör att hon har mycket respekt för eld eftersom hon är så rädd för den. Det ser ut som att hon vill spendera mer pengar i det land som är modell. Hon har modellerat mer och mer den senaste tiden.

När hon var liten fick hon en kniv i ögat, men det var inte så illa som det låter. På kvällarna och nätterna fungerar hennes hjärna bäst. Hon somnar mellan 2 och 5.

Amanda Strand är flickvän till Hov1-stjärnan Dante Lindhe, som nyligen skickade ett hjärtligt meddelande till henne på sitt Instagramkonto. Det var en hälsning som fick hans fans att stanna upp och andas.

När Dante taggade sin flickvän på en bild på Instagram skickade han ett väldigt personligt meddelande till henne. Den var också väldigt glad över det. Under bilden tränar han på gymmet med vikter. Det var lite överraskande för människorna som följde Dante när han bestämde sig för att sätta Amandas namn i sitt författarskap.

Det är också Amandas jobb att prata om hur kärleken ser ut nu, och det gör hon. Efter uppbrottet med Dante har hon lärt sig mycket. Min första tanke är att jag är kär. Det finns en annan anledning till att jag inte gillar att vara mig själv. Sedan säger Amanda: – Men när man tänker på hur singellivet fungerar så är det värre när jag inte har några dejter. För jag är nyss singel, men vi får se.

Amanda Strand och Dante Lindhe, medlem i gruppen Hov1, har gjort slut.Amanda Strand, som har Instagram, säger att det stämmer.”Som många av er kanske har gissat har Dante och jag gjort slut”, skriver hon.

Vissa säger att Amanda Strand, 21, och Dante Lindhe, 24, som är artist och medlem i gruppen Hov1 inte längre är tillsammans.Det ser ut som att Amanda Strand har kommit överens med oss. Hon skrev en story på Instagram om detta.

“Det har pratats mycket om mig och Dante. Som många av er vet har Dante och jag gjort slut. Jag gillar honom fortfarande väldigt mycket. Han är en fantastisk person och vi kommer fortfarande att vara vänner”, säger hon.

Amanda strand pojkvän
Amanda strand pojkvän

Hon bodde i Kungsbacka, som ligger söder om Göteborg i Sverige. Hon gjorde en video som visade hur hennes mamma fick en makeover. Han var en NHL-spelare som hon dejtade kort 2018. Från och med i år dejtade hon en svensk rappare vid namn Dante Lindhe.

Många vill veta vad Amanda Strands etnicitet, nationalitet, härkomst och ras är, men de vet inte. Låt oss se vad det är! Om man tittar på offentliga resurser som IMDb och Wikipedia så har Amanda Strand ingen etnicitet som vi känner till. I den här artikeln berättar vi mer om Amanda Strands religion och politik. När det har gått några dagar, läs gärna inlägget igen.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *