Hanna öberg gravid /\ Hanna Linnea berg är en svensk skidskytt som bor i Kiruna i Jukkasjärvi socken. Hon tävlar för Pite skidskytteklubb och är med i laget.

Hanna öberg gravid
Hanna öberg gravid

Vid OS 2018 i Pyeongchang vann hon guld i 15-kilometersloppet och silver i lagloppet. Hon fick guldmedalj av Svenska Dagbladet för sitt arbete vid OS. Senare fick hon även Jerringpriset för sitt arbete. En guldmedalj för distans var ett av tre som berg vann vid VM 2019.

För ett år sedan vann hon masstarts-VM. I världscupen 2020 tog hon brons i den sista masstarten. Hon vann även distanscupen säsongen 2019/2020. Det är andra gången hon vinner den.

2022 vann Hanna berg, Linn Persson, Mona Brorsson och hennes syster Elvira berg guld i stafett vid OS i Peking. De gjorde det med sina lagkamrater. Det gjorde att laget blev väldigt viktigt för svenskt skidskytte. De vann sitt första OS-guld.

Anna-Maria Uusitalo, skidskyttens sportchef, tycker också att verksamheten har gått bra i sommar och höst. Det hyllas också mycket för hur landslagsledningen med Johannes Lukas som ansvarig gjorde det i vintras när det gäller hur man skötte saker på marken.

Det har varit mycket jobb för Johannes att lära sig prata och kommunicera. När jag fick reda på detta var det tydligt att jag visste om det för länge sedan.

Jag trodde att det fanns en bra plan på plats och att den var under kontroll. Enligt hennes mening var det meningslöst att gå högre. Ledarna och personerna som jobbade på platsen skötte det, säger hon
Uusitalo tror inte att aktiva medlemmars integritet kan skada lagets sportresultat just nu.

Vissa människor kanske inte har lika starka relationer som de brukade, men jag ser det inte som ett problem. Så länge det inte går utöver idrotten ska vi agera, säger hon och säger:

Grupper av alla de slag verkar göra det här tycker jag. Saker och ting rör på sig. Många av de som är aktiva umgås med varandra på fritiden. Jag tror fortfarande att det finns ett starkt teamband och att folk bryr sig mycket om varandra.

Det är verkligt och ärligt, inte bara för att ni är i samma lag. Martin Ponsiluoma och Hanna berg har kontaktats av SportExpressen genom Torbjörn Nordvall, presskontakt för laget. Hanna berg är en i ett gäng skidskyttestjärnor som var väldigt arga över att det fanns bilder på kvinnor i skidkläder på VM.

Dessa bilder har nu tagits ner av International Biathlon Union (IBU). Vår generalsekreterare säger att det inte stämmer med vad vi vill stå för på något sätt. När världscupen startar i tjeckiska Nove Mesto kommer Susan Dunklee att vara på en av vallokalerna.

Hon la upp en bild på Instagram från en av dem. Det fanns en kalender på bilden som gjordes av ett företag som vallar får. Kvinnorna på bilden var inte särskilt välklädda.

“När jag ser sådana här bilder känner jag mig obekväm och som att jag blir tittad på”, skrev hon under bilden. Även de svenska ryttarna reagerade starkt.

– Det jag inte gillar med det här är att det fortfarande pågår. Hanna berg, en stor stjärna, sa till Sportbladet i går att det här kommer att hända 2021, och det kommer att bli en riktig röra.

Ser man till stafetterna i världscupen och i världscupen så har även berg och Ponsiluoma varit i samma lag. Nu ser det ut som att de gillar varandra utanför banan. På sociala medier har någon som är uppmärksam märkt att de båda lägger upp bilder när de är med varandra. Detta är beviset.

Nelin och Johansson, Ponsiluomas ex-flickvän, bor nu tillsammans igen.

– Mycket av tiden pratade vi med varandra. Sedan lärde jag och Fanny känna varandra och fann varandra också. De startade det, säger Nelin till tidningen. Hanna kanske vill säga något annat, men de började. Om alla har förändrats är det bra. Folk i laget är inte lika nöjda som de var förr, säger Nelin. – Tidigare var vi ett jättebra lag, men nu skulle jag inte säga det. Inte alls. Det fungerar, och vi tränar tillsammans.

Hanna öberg gravid
Hanna öberg gravid

Vid OS i Pyeongchang 2018 tog berg guld på 15 km starten. Med början tidigt sköt hon många skott med full kraft i det första skottet och sprang sedan väldigt snabbt.

En tävlande ringde Kuzmina två gånger, men efter att Berg slagit alla sina tre skott i den andra, tredje och fjärde omgången vann han. Tidigare hade berg bara varit femma i världscupen. När hon kom tillbaka några dagar senare såg hon till att Sverige kom på andra plats i OS-stafetten efter en mycket bra sista mil.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *