Clara henrys pojkvän /\ Clara Susanna Henry är en svensk skådespelerska, bloggare, komiker, TV-värd, författare och mer. Hon har cirka 430 000 prenumeranter på sin YouTube-kanal. Hon har också en egen talkshow på TV-stationen Kanal 5, som sänds varje vecka.

Melodifestivalen är en musiktävling på nationell nivå som drivs av TV-bolaget SVT. Hon har också varit backstagereporter vid två upplagor av tävlingen.

Clara henrys pojkvän
Clara henrys pojkvän

Till och med Clara Henry har sagt att hon är pansexuell, vilket gör att hon gillar mycket olika saker. Detta är vad hon sa i “Framgångspodden”. Kärlek är något som hon tänker mycket på.

Jag är gay och hetero. Folk ser på saker på olika sätt. Jag vet inte vad jag är. Men att vara pansexuell innebär att du tänder på människor, oavsett vad deras kön, icke-kön eller alla kön är.

Jag tror inte jag förstår skillnaden ännu. Bi betyder två, och på sätt och vis är det en tjej och en pojke. Men sedan glömmer man transpersoner, och det är inte bra. För det är lättast att säga, sa hon då.

Tillsammans med komikern och tv-personligheten William Spetz deltog Henry i SVT-programmet Valfeber, som gjorde narr av det kommande svenska riksdagsvalet 2014. Under ett avsnitt av svenska radioprogrammet Sommar I P1 berättade Henry om sitt liv.

Det gjorde hon den 30 juni 2015. Hans första bok om “menstruationer och varför kvinnor inte ska skämmas för att prata om dem” släpptes av det svenska förlaget Forum i september samma år. Henrys bok heter “Ja jag har mens, hurs.”

Han gick på en föreläsningsturné som heter “YouTube Deadly Serious” (engelska: “YouTube Deadly Serious”) efter att boken kom ut. Turnén gick till en mängd platser i Sverige, bland annat Borås och Uppsala.

Clara henrys pojkvän

En ny chattshow som heter Hang With Claire gick på TV våren 2014, där Clara Henry träffade var och en av sina gäster och tillbringade hela dagen med dem. Hon pratade inte bara med dem i en studio.

“Årets vlogger” var titeln som hon fick vid Veckorevyns Blog Awards 2013, som ägde rum i november. Henry gjorde även intervjuer med vinnarna av semifinalerna och andra personer, och de intervjuerna visades på SVT.

På SPlay Guldtuben-galan den 15 april 2014 gav hon ett pris till Sveriges populäraste YouTube-stjärna. Hennes senaste framträdande var den 15 april 2014.

Den här kvällen fick Henry ett pris för att ha den bästa vloggkanalen, så han var väldigt glad. SVT:s Valfeber var en parodi på det svenska riksdagsvalet 2014. Henry var en del av showen. Han var med i programmet med komikern och tv-stjärnan William Spetz.

Clara Henry är inte bara en YouTube-stjärna. Hon är också författare och har en egen show om roliga saker. Fyra saker du kanske inte visste om 24-åringen. Den här boken använder inte ord som “män” eller “kvinnor” i den engelska översättningen. Istället används orden “livmoderbärare” och “dick-ägare”.

Det som skiljer den här boken från andra böcker om detta ämne är att den tittar på hur samhället tänker kring denna naturliga kroppsfunktion och hur den kan användas på sexistiska sätt för att göra kvinnor som säger sina åsikter mindre viktiga. Henry, å andra sidan, ger en hel del idéer för hur man ska svara på dessa sexistiska fraser.

Folk tycker att jag är kryddig, glad, rolig och kanske till och med påläst. Sanningen är att jag är helt för det, även om jag är mycket mer nedtonad än vad jag ser ut att vara. I videor blir jag mitt mest peppande jag. Jag är så kryddig att jag är som “jävla peppar deluxe”.

Men jag är mycket lugnare än vad folk tror. Jag tror att många tror att jag är blyg. Anledningen till att jag tänder på mitt pepp-jag när jag gör videos är för att det är det jag vill visa.

Tidigare har jag alltid haft stort förtroende för mig själv. Jag vet säkert saker. om jag pluggar till ett matteprov så får jag MVG. Hur jag känner för mig själv och hur jag ser ut har dock varit dåligt.

Clara henrys pojkvän
Clara henrys pojkvän

Men jag har haft turen att ha mer än 400 000 följare på YouTube, vilket får mig att må bättre varje dag. Mycket av det har fått mig att känna mig mer tillfreds med min kropp. Många människor får inte göra det.

Hon gjorde också SVT-programmet “Sjukt otydligt” som handlar om en vuxen kvinna som utger sig för att vara tonåring för att ta sin gymnasieexamen, vilket är väldigt roligt att se.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *