Lagaylia frazier pojkvän /\ En amerikanskfödd svensk sångerska vid namn LaGaylia Frazier sjunger Soul och jazz, men hon är född i USA.Första avsnittet av TV4:s program Let’s Dance startar på fredag ​​kväll. Personer som deltagit i showen är LaGayla Frazier och Nyheter24 har satt ihop det du vill veta om henne.

LaGaylia Frazier föddes i Miami, som ligger i Florida. och jag växte upp i Miami Shores, där jag bodde när jag var yngre. Det tog henne tolv år att lära sig spela klassiskt piano när hon var barn. Hon började sjunga när hon var 15 år. Hon fick ett fullt stipendium för att gå till University of Miami, där hon studerade röst och musikteater.

Lagaylia frazier pojkvän
Lagaylia frazier pojkvän

Efter att hon lämnade University of Miami spelade hon i band som var populära på den tiden. Hon gick med sångaren Rosco Martinez och pianisten Paquito Hechavarriais i ett poplatinskt dansband som heter Bandera 1989. Bandera fick mycket uppmärksamhet på radion i Florida, men de ignorerades mest även om Frazier och hennes bandkamrater åkte på en Europaturné för att främja dem.

Efter att ha tagit en paus i Storbritannien kom Frazier tillbaka till Florida 1990 och anställdes för att sjunga med husbandet på Coconuts, en klubb i Fort Lauderdale, där han bodde. Det var Eliot Weisman som fick reda på att hon kunde sjunga i Atlantic City och Las Vegas, så han anställde henne som sin manager.

Med Robert Wells sjöng jag.
Hon blev tillfrågad att vara en del av Robert Wells Rhapsody in Rock. Hon åkte fram och tillbaka mellan Sverige och USA mycket. Men det var inte bara för jobbet.

Han kom från Sundsvall. Det kändes som att jag skulle hem när jag åkte till Sverige efter några månader.Den amerikanske chefen frågade när det var dags att flytta.Nej, varför inte? Du behöver inte vara hjärnkirurg för att se att mitt liv går på det sättet.

Lagaylia frazier pojkvän

Det har funnits en jury i talang sedan 2017. Lagaylia har suttit i juryn sedan 2017. Det betyder att säsongen som visas nu är hennes andra säsong med Alexander Bard, Bianca Ingrosso, och David Batra, tillsammans med de andra tre personerna .

Det finns också en domare i Talang-juryn som heter Bianca Ingrosso. Det hände dock inte förra året. Bianca bröt ihop en dag efter att de spelat in, vilket var anledningen till att hon var så upprörd.

Han spelade Anita i en uppsättning av West Side Story på Malmö Opera och Musikteater 2003. 2015 spelade hon samma roll igen i Stockholm på Stadsteatern. Under Stockholm Jazz Festival 2004, och igen 2011, spelade hon för publiken.

Hennes pappa, Hal Frazier, gjorde henne på scen 2011. Från 2010 till nu har hon arbetat med pianisten Jan Lundgren och hans grupp. Hon och hennes pappa Hal Frazier spelade på Ystad Jazz Festival igen.

Som en del av en föreställning med Lundgrens trio på Jazzmuseet i Strömsholm i augusti 2010 tilldelades hon Anita O’Day Award. Hennes andra album, Tills det är dags (2012), gjordes med Lundgren, och det var väldigt bra. Hon ombads också att sjunga vid en hyllning till Quincy Jones som hölls i Ystad och närvarade av Quincy Jones, som var där för att se henne sjunga.

För en show som heter Bluesmödrarna turnerade hon och Sahlene i Sverige från 2010 till 2012. I säsong #2 av Körslaget var hon körmästare (2008-09).

Vill inte gå tillbaka.Hon flyttade till Stockholm. Ensam. Hon ville inte åka tillbaka till USA. Livet hon hade där var borta.– Mitt liv hade flyttat till Sverige, och jag bodde där nu.Språket är fortfarande inte lätt

.– Amerika är inte längre mitt hem, men Sverige har ännu inte blivit mitt hem, så jag bor kvar där. Jag kan beställa mat och ringa efter en taxi, men jag kan inte prata om hur jag mår. Jag lär mig dock. Om jag inte gillade var jag var skulle jag flytta någon annanstans.

LaGaylia har alltid haft ett jobb som ger henne något att stå på, oavsett vad som händer i hennes relationer eller i omvärlden.

Tänk på vad som gör dig lycklig. Om du har barn, yoga eller golf spelar det ingen roll. Det viktiga är att det hjälper dig att komma tillbaka till ruta ett, oavsett vad som händer runt omkring dig.

Lagaylia frazier pojkvän
Lagaylia frazier pojkvän

I skolan var LaGaylia väldigt duktig. Hon fick till och med hoppa över ett betyg eftersom hon var så bra på det. Han berättade för Aftonbladet att hon gick i en klass för duktiga elever, hade de bästa betygen och drömde om att bli läkare.

LaGaylia är artist och har skrivit låtar som “Tonight” och “Shake it”. Hon har också ett jobb. Innan hon bestämde sig för att lägga all sin tid och pengar på att sjunga hade hon spelat piano sedan hon var fem år gammal. Hennes CV är väldigt långt. Hon har uppträtt på stora galor, medverkat i musikaler och varit värd för en show tidigare.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *