0 0
Read Time:3 Minute, 56 Second

Sofia loft pojkvän /\ Sofia Marianne Loft är svensk sjukgymnast och brukade vara styrkelyftare. Hon bor i Skövde. Tidigare höll hon på med taekwondo, men 2010 bestämde hon sig för att börja träna för styrkelyft.

Sommaren 2016 satte Loft världsrekord i viktklassen 52 kg genom att knäböja 150 kg, bänkpressa 92,5 kg och marklyfta 175 kg. I sporten klassisk styrkelyft vann Loft världstiteln från 2014 till 2016.

Sofia loft pojkvän ; Essica Wahlgren 

Magnus Norman, en 45-årig före detta tennisspelare, trodde inte att han skulle hitta kärleken igen, men i augusti 2020 bekräftade han att han blivit kär i makeupartisten Jessica Wahlgren, 47, som precis blivit skild. från Linus Wahlgren, 45, som hon fick Linn, 16, och Colin, 12 med.

Sedan dess har paret förlovat sig och köpt hus tillsammans. Den 18 juni i år blir det bröllop.

– Tiden har gått fort, men det känns inte så för oss. Istället verkar det som det mest normala i världen. Det känns som att vi har varit tillsammans mycket längre än vad vi har gjort. När man ser det på det sättet är det tydligt att tiden har gått fort, men det verkar naturligt att vi skulle flytta ihop, gifta oss och bilda familj. Magnus Norman sa till Aftonbladet: “Jag vill kalla henne min fru.”

Bara några månader innan han träffade Jessica Wahlgren bröt Magnus Norman upp med Linda Dagh, 47, mamma till hans 10-åriga tvillingar Elin och Estelle. Han hade aldrig trott eller hoppats att han skulle hitta kärleken så snabbt.

Jag var med mamman till mina barn i elva år, men det gick inte som vi ville. Så jag tänkte inte ens på att träffa någon ny. Men som det var så träffades vi. Sedan första början har kemin varit perfekt. Vi har väldigt roligt tillsammans, och vi hjälper varandra att växa, vilket känns fantastiskt.

Lite info om Sofia loft pojkvän

  • Det nya världsrekordet – 412,5 kilo – tillhör Sofia Loft.
  • Guldet var hennes andra i rad.
  • VM avgörs i USA i juli nästa år.
  • Men VM i juli är det stora målet nästa år, säger Sofia.

I styrkelyft finns det tre sätt att tävla: marklyft, knäböj och bänkpress.

Det som belastar kroppen mest är marklyft. Där måste du verkligen vara uppmärksam på vad du gör. Rent tekniskt är nog bänkpressen svårast. Jag är inte så bra på bänkpress än, och jag har mycket att jobba på på det området.

Man får inte mycket pengar för att vara världsmästare i styrkelyft. Förbundet betalar för att idrottarna tar sig till EM och VM. Om de inte gjorde det skulle idrottarna få betala för sina egna resor. Sofia är sjukgymnast till yrket.

Jag gillar verkligen det jag jobbar med och att vara sjukgymnast hjälper mig i min idrottskarriär. Jag vet mycket mer om hur kroppen fungerar nu. Hittills har mina skador inte varit så illa.

2010 började Sofia ägna sig åt styrkelyft. Hon hade precis avslutat en framgångsrik karriär inom taekwondo, vilket var hennes sista jobb då. I denna sport har hon bland annat tagit guld på Junior-EM och brons på Junior-VM.

Efter några år kände jag att taekwondo inte längre var roligt för mig. Då hade det varit bäst att sluta. Om något inte är roligt kommer du inte lägga så mycket tid på det som det behöver. Om jag gör något vill jag göra det rätt.

Sofia loft pojkvän

När Aftonbladet träffar Magnus Norman i Spanien, där han medverkar i den kommande säsongen av SVT:s “Mästarnas mästare”, berättar tennisstjärnan att han inte letade efter ett nytt förhållande innan han träffade Jessica Wahlgren.

Jag var med mamman till mina barn i elva år, men det gick inte som vi ville. Så jag tänkte inte ens på att träffa någon ny. Men som det var så träffades vi. Sedan första början har kemin varit perfekt. Vi har väldigt roligt tillsammans, och vi hjälper varandra att växa, vilket känns fantastiskt.

På sociala medier har paret visat hur glada de är över att vara tillsammans. De senaste veckorna skrev Jessica Wahlgren på Instagram att hon provat bröllopsklänningar och ätit en champagnelunch med sina tärnor, som bland annat innehöll hennes nära vän och före detta svägerska Pernilla Wahlgren.

Magnus Norman berättar att han träffade Jessica Wahlgren när hon kom till hans tennisakademi.

Vi träffades på Good to Great, dit hon kom med sina vänner för att spela padel. Vi kände båda några av samma personer, så en dag satt vi vid samma lunchbord och började prata. Därifrån samlades vi helt plötsligt för att fika utanför Good to Great och tyckte att det var så roligt att umgås. Sedan dess har vi umgåtts tillsammans varje dag.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %