0 0
Read Time:3 Minute, 7 Second

Marcus och martinus längd /\ Marcus & Martinus, även känd som M&M, är en norsk dans-pop-duo som består av enäggstvillingbröderna Marcus och Martinus Gunnarsen. De föddes båda i Elverum, Norge, den 21 februari 2002. Marcus är 177 cm lång. Martinus är 5 fot 9 tum lång. De har gett ut tre album, som heter Hei, Together och Moments. Sedan 2012, då de vann Melodi Grand Prix Junior, har de vunnit många priser, bland annat Spellemannprisen 2017.

Marcus och Martinus deltog i Melodi Grand Prix Juniors elfte säsong 2012. Den ägde rum på Oslo Spektrum i Oslo, Norge, och visades live av Norwegian Broadcasting Corporation (NRK). Margrethe Red och Tooji stod för showen. Med låten “To drper vann” vann de tävlingen (engelska: “Two Drops of Water”). På den norska singellistan kom låten så högt som nummer 8.

Lite info om Marcus och martinus längd

  • Den 23 februari 2015 släppte de sitt debutstudioalbum Hei (engelska: Hi).
  • Den 6 november släppte de den andra versionen av sitt album Hei, “Hei (Fan Special)” med samma låtar och några extramaterial, ett av extramaterialen är Elektrisk.
  • I maj 2016 släppte duon tre singlar.
  • I november 2016 släppte de sitt första engelska album med titeln Together.
  • Albumet innehåller deras hitlåtar “Girls”, “Heartbeat”, “Light It Up” och “One More Second”.

Martinus Gunnarsen föddes den 21 februari 2002 i den norska staden Elverum. Han föddes i en familj där hans mamma var skollärare. Hon lärde honom och hans tvillingbror värdet av hårt arbete och att vara bra. Martinus och hans bror var mycket musikintresserade långt innan de blev kända över hela världen.

Han och hans bror sjunger tillsammans i en grupp som heter M&M. När syskonen bara var tio ställde de upp i tävlingen “Melodi Grand Prix Junior”. På grund av hur bra de sjöng låten “To Draper Vann” blev duetten en stor succé. Tvillingarna vann det prestigefyllda priset “Årets Spellmann” och fick chansen att representera sitt hemland i en världsmusikturnering.

Som barn blev bröderna som nu är en enorm popduo förälskade i musik. “M&M” är ett annat namn för Marcus och Martinus. Efter att ha deltagit i den internationella tävlingen “Melodi Grand Prix Junior” blev de välkända. Tvillingen gjorde ett bra jobb med att sjunga “To Draper Vann.” De gjorde det tillräckligt bra för att vinna det prestigefyllda priset “Årets Spellmann”.

Den 21 maj 2017 kom de ut med låten “Like It Like It”, som innehöll den amerikanske rapparen Silentó. Den 1 juli släppte de en singel som heter “First Kiss”. Den 14 juli, samma månad, sjöng de på 40-årsfesten för svenska kronprinsessan Victoria. De skrev en låt bara för henne (“On This Day”).

I slutet av juli släppte de singeln “Dance with You”. Den 15 oktober 2017 släppte de singeln “Make You Believe in Love”. Singeln kom till nummer 34 i Norge och nummer 47 i Sverige. Den fanns också på CelebMix lista över de 21 bästa låtarna av personer under 21 år 2018. Singeln “One Flight Away” kom ut den 4 november.

Den 15 november släppte de en singel som heter “Never”. Moments är namnet på deras nya album, som kom ut den 17 november. Den 27 september släppte de singeln “Invited”. De kom ut med en EP som heter SOON 2019. De har gett ut två singlar 2020:

Love You Less and It’s Christmas Time. De är med i låten Miserabel av Stig Brenner, som kom ut 2021. Marcus & Martinus och Latin-stjärnan Alex Rose släppte också singeln Belinda, som kom på plats 20 på de norska singellistorna. I november släppte de en låt med Bruno Martini som heter “Feel”.

Marcus och martinus längd

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %