Thu. Oct 6th, 2022
Lena Philipsson Ung
Lena Philipsson Ung

Lena Philipsson Ung /\ Vetlanda, Sverige, var Philipssons födelseort. 1982 var hon medlem i Sveriges Nya Ansikten. 1984 släppte hon singeln Boy/You Open My Eyes och 1986, 1987 och 1988 tävlade hon i Melodifestivalen.

Nikolaev

Hon samarbetade med den ryske kompositören Igor Nikolaev i låten “Aquarius 99” 1987. “Standing in My Rain”, “Why” och “Leave a Light” var alla stora hits för henne på 1989 års album My Name.

scenframträdande

‘Agent 006’ var ett konceptalbum och scenframträdande hon skapade 1991. Hennes popularitet i Sverige växte snabbt i början av 1990-talet, och hon fortsatte att ge ut album långt in i slutet av 1990-talet.

Under två och ett halvt år 2001 var Lena Philipsson Show utsåld i Sverige. Efter sju års frånvaro från albumlistorna dök hon upp igen 2004.Eftersom hon har varit en av Sveriges mest kända artister i 36 år trivs Lena Philipsson med att vara tillsammans.

Historien om hur hon träffade män i verkligheten och hur hon slutar gifta sig med en man berättas i novellen “Sommar I P1” om hur hon slutar gifta sig med en man efter att han dödat sin fru.

Precis som med män i gruppen är det inget som händer kvinnor i gruppen som inte händer män. Men varför förefaller det mig att vi har så mycket trevlighet och oseriöshet? ogillades av henne.

Lena Philipsson, 56, har varit en av Sveriges mest framstående artister i 36 år, men hon stannar helst i stadskärnan.

I “Sommar I P1” berättar Lena Philipsson om hur hon har tränats i att undvika att flyga så långt att en kamera dyker upp och att alltid vara i fokus.

Även om det faktum att jag har varit konstnär och heltidsanställd under de senaste 36 åren kan få oss att sticka ut, så är det inte fallet. Möjligen kommer någon rentav att kunna se konflikten i det hela, kräva anstranging.

Ensamheten är, enligt Lena Philipsson, avgiftsfri. Att gå promenader och handla med sitt eget jag är något hon uppmuntrar – för att kunna observera mönster, tänka på dem och analysera dem. Människor i vissa situationer har svårt att bilda en sammanhållen grupp.

– Jag gillar att vara mig själv, så det är vad det är, det är vad det är. Ibland, när jag ska träffa min familj och äta en måltid, tänker jag på det faktum att jag inte kan stoppa någonting i munnen just nu eftersom jag skulle behöva göra en Heimlich på mig själv.

Jag skulle behöva använda min fulla kraft mot en vägg, och jag förstår hur många planer man måste ha på plats innan de krafter som finns börjar fungera.

Lena Philipsson Ung

Det kommer att vara uppenbart för alla som ser mig sitta på stengolvet i köket att jag har varit ovillig att svara på telefonsamtal och sms, för ingen kommer att tycka att det är relevant om jag inte hör av mig på en vecka eller så .

Även om ensamheten kan leda till överbeläggningsproblem, säger Lena Philipsson.Ibland om jag har varit tyst länge, om jag har gått samma promenader flera dagar i rad, utan att prata med någon, kan jag få en känsla av att jag inte finns på riktigt.

Som ett resultat är det möjligt att öppna dörren till gruppens klorna i bröstet på öppen bakgrund.

Detta kommer att vara ett sätt att få Lena Philipssons uppmärksamhet för att distrahera lyssnarna från deras elände.

Att Lena Philipsson uppskattar ensamheten innebär dock inte att hon inte har en pojkvän. Men på grund av karriären kom tjejkompisar in i bilden.

– Det var först när jag var 35 år gammal som jag insåg att jag var för rädd för att göra något i trots av mitt mångåriga kvinnliga patriarkat. Lena Philipsson skrevs på ett skivkontrakt när hon bara var 20 år och tävlade i Melodifestivalen.

I en Instagram-berättelse berättar en artist om sina tidigare misslyckanden och vad som skulle ha hänt om han eller hon inte hade blivit artist.

Lena Philipsson säger att hon känner att hon inte har haft ett “vanligt” jobb, utan att det har varit det här.

Lena Philipsson, 54, har varit konstnär i hela sitt liv och skrev på ett kontrakt när hon gick på teknisk träning på gymnasiet. Bara 20 år gammal försökte hon slå Kärleken i Melodifestivalen 1986.

I en livesändning på Instagram diskuterar en artist svårigheten att bli artist.För mig känns det som att jag aldrig haft ett “fåfänga” jobb, men det är precis vad jag har haft här.

Men om hon inte redan hade haft ett skivkontrakt som toning, hade hon kunnat glida in i en helt annan bana.

Finns det något mer engagerande än en tjejfest? Ett gäng livmödrar som samlades för att ha lite kul. Det är dags att “ursäkta” alla män som sjunger just nu, säger Lena Philipsson i Sommar i P1 och fortsätter:

Precis som med män i gruppen är det inget som händer kvinnor i gruppen som inte händer män. Men varför tycker jag att det är så bra att vi har så många duktiga skådespelare och skådespelerskor mitt ibland oss?

Det jag inte vet är att det finns blommor, omtanke, parfym, smink och klackar här. Det finns tid att äta allt, att göra en skiff, att eka och spela harpa, och det finns tid att begrava en massa saker och skriva sanningen

Lena Philipsson Ung
Lena Philipsson Ung