Skärmflygare Död

Detaljerad information om Skärmflygare

ålder41 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet2 miljoner euro
födelsedatum27 juli 1981
yrkeFlygande
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt62 kg
längd1,68 cm

Skärmflygare Biografi

Paraglidingens historia kan spåras tillbaka till tidigt 1900-tal, då uppfinnare och entusiaster började experimentera med att använda små, lätta vingar för att glida korta sträckor. Det var dock inte förrän på 1970-talet som den moderna skärmflygaren utvecklades. Den franske skärmflygningspionjären Pierre Lemoigne är krediterad för att ha skapat den första skärmflygningsvingen som lätt kunde sjösättas, flygas och landas.

By Wishful