Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second
Monica zetterlunds död

Detaljerad information om Monica zetterlunds

ålder67 år
FödelseortHagfors
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumSeptember 20, 1937
yrkesvensk sångerska
CivilståndTorbjörn Zetterlund
föräldrarBengt “Sik-Bengt” Nilsson
familjkommer att uppdateras snart
barnEva-Lena Zetterlund
partnerkommer att uppdateras snart
vikt58 kg
längd140 cm

Monica zetterlunds Biografi

Monica Zetterlund var en svensk jazzsångerska och skådespelerska som hade en framgångsrik karriär i både hemlandet och internationellt. Hon föddes den 20 september 1937 i Hagfors, en liten stad i Värmland, och började sin karriär med att sjunga på lokala klubbar och barer. I början av 1960-talet började Zetterlund göra sig ett namn på den svenska jazzscenen och snart uppträdde hon i nationella tv- och radioprogram. Hennes unika röst och tolkningsstil fångade många i branschens uppmärksamhet och hon började samarbeta med några av de mest framstående jazzmusikerna i Sverige och utomlands.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %