0 0
Read Time:3 Minute, 19 Second

Carl hedin flickvän irma /\ Carl Hedin, född 1991 och 31 år, är en välkänd ridsport- och företagare som har mycket på gång. Namnet på hans flickvän kommer snart att ändras. Många av oss känner honom från hans populära Instagramkonto, som blir större och större hela tiden. Carl är populär på sociala medier, men han är också en toppdressyrryttare, tränare och grundare av företaget Eques Management. Hans bok Hastpojken kommer ut 2021 och han blir en av sommarvärdarna på P1 2022.

I den här intervjun berättar Carl om hur han kom igång med ridsporten, hur en vanlig dag på jobbet är och hans bästa råd till människor som vill jobba med hästar.

Några viktiga punkter om Carl hedin flickvän irma

Carl Hedin är en känd ryttare från Bors. Han har ett stall fullt av drömhästar och hundratusentals följare på sociala medier.

Men det har inte varit lätt att komma dit de är nu. Som barn blev han plockad för att han gillade en “tjejsport”. Han försökte dölja att han gick till stallet. Idag vet han bättre, och han har en sak att säga till alla hästkillar där ute: Tappa inte intresset, det är en superkraft!

Carl ser fram emot att höra hur folk gillar boken när den kommer ut hösten 2021.

– Vi lägger ut det här redan för att jag vill ge mina följare en chans att komma till tals i den sista delen av bokens process. Han säger att de borde ha en chans att göra skillnad och lära sig mer om vem jag är.

Processen att skriva en bok har varit annorlunda och rolig.

– Det faktum att Frida och jag kommer överens så bra har hjälpt processen att gå väldigt smidigt. Det tog mig lång tid att bestämma mig för att göra detta, vilket är en annan fördel. Han säger: “Jag har tänkt mycket på det och jag har föreställt delar av boken länge.”

Carl fyller också 30 år idag den 22 juni.

Den här veckan, säger han, blir det lite småfester med familj och vänner att fira.

För nästan två år sedan tog bokförlaget Forum kontakt med honom.

Jag var inte säker på om jag var redo att skriva en bok då. Jag tänkte: “Vem kommer att läsa det här?” Vad vill du att jag ska säga? Men så gick det lite tid och jag tog mitt beslut när jag fick ett meddelande på Instagram från mamman till en pojke som gillade hästar och hade problem i skolan. Hon skrev att hennes son blev inspirerad att fortsätta på grund av det jag gjorde på sociala medier. Då tänkte jag att den här boken fortfarande kan hjälpa unga människor som vill följa sina drömmar. Han säger att han alltid har gått med magen.

Carl och bokförlaget kom sedan i kontakt med journalisten Frida Bank, som också arbetar på Hippson som reporter och chef för redaktionen.

Vi har haft många långa telefonsamtal och jag har ägnat ett par timmar i veckan åt att prata om mitt liv i telefon. Carl berättar att Frida också har pratat med sin familj för att få veta mer.

Men det faktum att han var en pojke som gillade att åka i en skola full av fotbollsspelare gjorde honom till en udda fågel. Carl kände sig ensam och blev ibland plockad.

Jag klev av bussen vid fel hållplats ibland för att dölja att jag skulle till stallet. Jag hade aldrig trott att jag skulle ha byxor mitt i Bors eller lukta häst i mataffären. För 15–20 år sedan, om du var kille, var att jobba med hästar det löjligaste du kunde göra. Om du var annorlunda i skolan på något sätt var du lätt att välja på.

Idag ägnar Carl Hedin hela dagen åt att rida sina egna och andras dressyrhästar. Han är en respekterad tävlingsryttare och påverkan på sociala medier med mer än 350 000 följare.

Carl hedin flickvän irma

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %