Maria Forsblom Familj

Detaljerad information om Maria Forsblom

ålder36 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumSeptember 8, 1986
yrkeTelevision presenter
Civilståndgift
föräldrarpappa Tom Forsblom
familjSambo med Emil Hägglöf. De har tillsammans barnen Milian och Matheo.
barnkommer att uppdateras snart
partnerEmil Hägglöf
vikt69 kg
längd177 cm

Maria Forsblom Biografi

Under uppväxten var Maria alltid fascinerad av konsten och ägnade timmar åt att skissa och måla. Hon fortsatte sin passion för konst genom att studera vid Konsthögskolan i Helsingfors, där hon finslipade sina kunskaper och utvecklade sin unika stil. 2016 höll Maria sin första separatutställning i Helsingfors och visade upp sina livfulla målningar och teckningar. Utställningen fick ett brett erkännande och beröm, och det markerade starten på hennes framgångsrika karriär som konstnär.

By Wishful