Wed. Sep 28th, 2022

Mauro scocco fru /\ Mauro Scocco är en svensk låtskrivare, sångare, musiker och musikproducent som bor i S:t Görans församling i Stockholm.

Han är känd som soloartist och som medlem i gruppen Ratata. Han är bror till Sandro Scocco, som är ekonom.

Mauro Scocco föddes i Stockholm och tillbringade större delen av sin barndom där. De första sex åren av sitt liv bodde han i Fristad som ligger nära Bors.

Hans fars familj är från Italien. 1980 startade han och några av hans klasskamrater på Ostra Real bandet Ratata.

Scocco fortsatte med en framgångsrik solokarriär med låtar som “Sarah”, “Vem är han?”, “Till dom ensamman”, “Nelly”, “Slow Goodbye” och “Everywhere”.

Hösten 2005 var hans låt “Cold Star” från albumet The Adventures of Mr. Jimson den mest nedladdade singeln och albumet på iTunes.

Scocco har även skrivit och producerat musik för andra artister. Han skrev låten “Himlen runt hornet” för Lisa Nilsson, som var en av de artisterna.

1988 producerade han succéalbumet Kungarna frn Broadway av Eldkvarn. 2009 producerade han två spår på Markus Krunegrds album Prinsen av Peking.

Mauro Scocco startade skivbolaget Diesel Music 1989 med Johan Ekelund och Torbjörn Sten. Playground Music äger nu Diesel Music.

Scocco gjorde ett album med pianomusik som heter The Singing Tree 1991. Det var baserat på musiken av Erik Satie och expressionistisk konst som The Singing Tree (1915) av Isaac Grünewald.

Under namnet John Grobinski gav han ut ett trip hop-album som heter Stranger Than Florida 1996.

Han ritar, målar och skriver prosa. 2007 gav han ut en bok som heter Things I’ve Done som hade noter, målningar, sångtexter och prosa.

Scocco var DJ i TV-programmet Sen vall med Luuk varje vecka våren 2004.

2010 hade han ett matlagningsprogram på TV8 som hette Mauro & Pluras kök med Plura Jonsson. Scocco gästade Niklas Stromstedt i SVT:s Tack för musik i januari 2015.

Men när Magnus Lindberg, som dog förra året, spelade in Scocco-låten “Jag skonner oss” till sitt sista album, var Mauro där för att köra och spela piano.

Kjell Andersson, en välkänd producent som jobbat med artister som Ulf Lundell och Eldkvarn och är en god vän med Mauro, var också med i studion.

– Han sa: “I går kväll somnade jag i fåtöljen, och i min dröm gav du mig en provpressning av en ny skiva.

Det var så gott att jag tycker att du ska göra en tallrik till.” Så jag gick hem och började skriva, för när Kjell Andersson är på sånt humör säger man inget ont om honom.

– Jag hade mycket att skriva om då också, ska det sägas.

Mauro och mamman till hans dotter var i början av ett uppbrott som slutade för ett år sedan.

Även om den här låtskrivaren har skrivit om obesvarad kärlek tidigare, är “The Great Forgetting” fortfarande Mauro Scoccos stora separationsalbum.

Separation och, för sanningens skull, också att komma tillbaka tillsammans är teman. Men eftersom de verkligen ville göra ett album,

Jag fortsatte att tänka på det här gamla tricket för att få folk att lyssna på en berättelse. Så folk skulle vara villiga att lyssna.

Uppbrottet sker samtidigt som Mauro Scocco ger ut sitt andra soloalbum, “The Great Forgetfulness”, som handlar om hur tråkigt det är att vara skild från sin partner.

Hant berättar att musikern sa till Aftonbladet “Jag hade mycket att skriva om på den tiden.”

Mauro säger att teman är separation och för att vara ärlig också försoning.

Han slog igenom på 1980-talet med Ratata och är nu en av våra mest kända artister. Att göra konst hjälper honom att må bättre, men det gör det inte lättare.

Innan intervjun tänkte jag på en artist som en som inte har någon humor och är svår att få att öppna upp. Men det visar sig att jag hade fel om allt.

Vi pratar om hans karriär i tre timmar, och han berättar många roliga och smarta historier, som när han sjöng en duett med Frida och besökte en faster i Australien, där Abba var en stor sak.

När hans moster frågade honom vad han sysslade med sa han att han var en konstnär. Hon frågade honom sedan vad han hade gjort senast.

När jag berättade för henne att jag hade gjort en låt med Frida tittade hon på mig med stora ögon och jag såg att hon tänkte: “Herregud, min syster har en mytoman för en son”, säger Socco och skrattar hjärtligt åt den. minne.

Idag, när du ifrågasätter Swedish House Mafia och många andra DJ-gruppers popularitet och musikaliska skicklighet,

När syntar och trummaskiner kom ut på 1980-talet är det lätt att glömma hur man pratade då.

Det var överklassmän som var galna i prylar och hade tillräckligt med pengar för att köpa instrument som inte fungerade rätt men som kunde spela C-durskalan. Det är svårt att tro att Mauro Scocco började skriva i den här stilen.

Han blev känd med bandet Ratata på 1980-talet. Han och hans bandkamrat Johan Ekelund fick ta itu med svartsjuka pojkvänner och musiker som trodde att de spionerade på dem.

som inte trodde att det de gjorde var musik. Däck o

n turnébussen skars ned och flaskor kastades mot scenen.

Men Mauro Scocco bevisade senare att han är en fantastisk låtskrivare. Han hade egna hitlåtar, men han skrev också bra musik för många andra artister.

På 1990-talet tillbringade han sina helger i Miami och köpte dyra klockor. Nu firar Mauro Scocco, som haft många hits, 30 år som skivartist.

, ger ut ett nytt album, och är glad över att inte längre kallas en “dyster kvist”. – Han säger att jag har svarat “Du verkar väldigt tråkig” i 20 år.

mauro scocco fru

Det är en av Mauro Scoccos mest populära låtar och ett stort problem för hela landet. Men vem är “Sarah”, personen som sångaren hoppas ska få 7-års uppmärksamhet? gamlas Svaret ges i “Pluras kök”: Elin Klinga.

Plura Jonsson och Mauro Scocco arbetade tillsammans för att göra den första säsongen av den populära showen. I andra säsongen medverkar inte Mauro, så Plura kan inte låta bli att skratta när Elin Klinga är en av gästerna i tisdagens program.