0 0
Read Time:3 Minute, 20 Second

Sofia åhman barn /\ Hon gick precis in i våra dagliga rum och blev den obestridda ledaren för det svenska gymnastiklaget när landet greps av pandemonium. Sofia hman, en välkänd konståkningsinstruktör, har sett sina elever bli både mer disciplinerade och mer sugna på att börja träna. Det bästa rådet från en sann expert finns här, tillsammans med ett omfattande hemträningspass som kommer att arbeta med hela din kropp.

Hon är den välrenommerade skridskotränaren som gav träningsråd i det populära SVT-programmet Gokväll. Som ett resultat blev hon en sensation över en natt i showen “Hemmagympa med Sofia”, vilket ledde till utbredd panik. Sofia hman är aktuell med sin nya bok, “Träna hemma med Sofia” (Norstedts). Om du inte har fått tag på hens pass under det senaste året kan du vara säker på att ditt syskon, förälder eller någon annan har det.

Det är fantastiskt att få den här möjligheten att träffa människor som kanske inte går till gymmet eller tränar så ofta som jag gör. Som Sofia uttrycker det, att ha en stor grupp vänner hemma är som en dröm som går i uppfyllelse.

Fakta och bio om Sofia åhman barn

  • Hennes primära livsmål fokuserar på att upprätthålla en hälsosam kropp och en aktiv livsstil.
  • Träningsglädje strålar ur hennes gymnastikskåp och genomsyrar många hem runt om i landet.
  • Möt Sofia hman, en skridskoåkningsinstruktör som tillbringade en natt med att träna hela Sverige.
  • När SVT första gången försökte fylla dagarna med corona-anpassad tv hade de 20 minuter över på sitt schema.
  • Ett samtal och frågan om Sofia hman var intresserad av att fylla tiden med något slags träningsprogram skickades till henne i ett samtal.


Hon fick en fotograf för att posera, inget sätt att klippa showen och inget studioutrymme.
Varje avsnitt skulle sändas i en kontinuerlig sändning som skulle börja samma dag.
Sofia berättar att familjen såg det första avsnittet av programmet medan hon var ute och gick med hunden och hennes mamma var på jobbet.Män har märkt och rapporterat att de känner fördelarna med träning.


Jag tror att programmet är bra för människor som inte kan gå till gymmet eftersom de saknar nödvändiga resurser, motivation eller kunskap för att börja träna på egen hand.På 1980-talet var det Susan Lanefelt som uppmuntrade hela Sverige att knipa med stjärten i en tajts och neonfärgad baddräkt, komplett med musik och bakgrundsdansare.Nu är Sofia hman istället för sina föregångare landets officiella personliga tränare.


Jag fokuserar inte på vackra produktioner eller musik; istället lägger jag min energi på prehabiliterande och rehabiliterande träning.Jag tror på att träna så att man kan fortsätta göra det man tycker är roligt och så att vi kan fungera effektivt i vardagen.Tidigare Go’kväll-rollsinnehavare och SVT-personlighet Sofia hman har rönt framgång i kröningskretsen med sina korta hemmaträningar.


Och när programmet abrupt avslutades såg SVT en nedgång i tittarsiffran från missnöjda tittare som ville ha mer av Sommargympa med Sofia.Det är ett bevis på att tittarna anstränger sig för att se programmet överhuvudtaget.Hon säger att när en står där och spelar in har de ingen aning om någon kommer att titta.


Alla som har sett Go’kväll de senaste åren skulle känna igen namnet Sofia hman.
På den platsen grävde han upp några träningsråd för sin återvändande dam.
Nätverket hade dock bara gett henne 20 minuter på sig att utföra uppgiften innan de krävdes att duka kröningsbordet.


Hon förklarar att det inte var mycket förberedelser inför den första Hemmagympa-showen med Sofia på grund av Go’knights tidsbrist, och det är därför hon aldrig har kunnat skapa ett helt gympa-program som folk kan följa med.Efter telefonsamtalet med SVT var det dags att få igång saker och ting, allt i beaktande.Sofia hmans hommagympa i tv tycks ha fortsatt trots att restriktionerna hävdes.Just nu pratar åskådarna sinsemellan om sina träningsframsteg.Det bästa sättet att komma igång, enligt hennes råd: lura dig själv.

Sofia åhman barn

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %