Helen alfredsson barn

Detaljerad information om Helen alfredsson

ålder57 år
FödelseortGothenburg
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumApril 9, 1965
yrkeProfessional golfer
CivilståndKent Nilsson
föräldrarhelen alfredsson björn alfredsson
familjhelen alfredsson käthie alfredsson
barnkommer att uppdateras snart
partnerLeonardo Cuéllar
vikt66 kg
längd1.78 m

Helen alfredsson Biografi

Alfredsson blev snabbt en framstående spelare i Sverige och vann flera nationella mästerskap som juniorgolfspelare. Hennes framgångar på banan fångade uppmärksamheten hos collegetränare i USA, och hon fick så småningom ett stipendium för att spela golf vid University of Southern California. Under sin collegekarriär var Alfredsson en dominerande kraft inom collegegolfen för kvinnor. Hon vann NCAAs individuella mästerskap 1989 och hjälpte till att leda USC till lagmästerskapet samma år. Hennes framgångar på college gav henne en inbjudan att spela i U.S. Women’s Open, en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen.

By Wishful