0 0
Read Time:3 Minute, 52 Second

Sofia Rågenklint Separerar /\ Nu öppnar den 47-åriga Sofia Rgenklint, som många minns från det populära SVT-programmet Fråga doktorn, om sitt uppbrott med sambon, artisten, och den bitande rektorn Jonas Nemeth, 47.Självklart är det tråkigt när en familj går sönder, och det var inte vad vi hade hoppats på. Hon säger dock till Expressen att hon ibland tar livet åt helt andra håll när hon berättar om en händelse.

Tillsammans insåg vi att vår vänskap var det viktigaste och nu är vi tillbaka där allt började som goda vänner, säger Sofia Rgenklint.Den tidigare knuckleheaden som skulle träffas genom gemensamma vänner planerade aktivt att ge sig själv och göra ett vågat inbrott i slottet. Men planerna gick fel på grund av pandemin, och relationen försämrades efteråt.

Sofia Rgenklint och hennes man Jonas bodde i ett bekvämt hem i Rydebäck, Helsingborg, under deras förhållande. De delade huset med sina fyra barn från tidigare förhållanden: två söner till Sofia och två döttrar till Jonas.2001 blev Sofia Rgenklint mer känd som tävlande på Fröken Sverige; ungefär samtidigt knöt hon ihop säcken med sin saxofonistpojkvän, 50-årige Patrik Isaksson. Paret dejtade i två år när de var 26 och 28 år gamla innan de bröt upp 2003. Därefter drog det ut på tiden till 2004 innan mässan äntligen var klar.

Men det var inte slutet på Rgenklint och Patrik Isakssons kärlekshistoria. Paret försonades, flyttade och välkomnade sönerna Tim och Alex, nu 17 och 15, i familjeenheten.

Fakta och bio om Sofia Rågenklint Separerar

  • När det kommer till hälsokriser vet SVT:s Frua doktorn-programledare Sofia Regenklint precis vad hon ska säga.
  • Hon har återvänt från att vara borta, satt igång hushållning på sitt liv, kommit väldigt, väldigt långt ifrån sitt ex och tagit en lång, hård titt på sig själv i spegeln.
  • Sofia Rgenklint är en duktig berättare, så dagen flyger förbi när vi träffas på fika i Helsingborg.
  • Det syftar till exempel på tiden då hennes medföljande hund hade någon form av fontändiarré precis innan Sofia skulle provfilma för sitt första tv-jobb.
  • För att parafrasera: (Hon fick jobbet.)
  • Eller när hon som tondöv servitris kylde en närliggande kroggest genom att hålla ett glas olja över hans huvud.


Eller, i Sverige Fröken-finalen 1999, när hon klädde av sig till en sarong en tid i omklädningsrummet.Med andra ord, Hon kom trea.Sanningen att säga så paraderade hon säkert också runt i mer kläder än vad som var nödvändigt för tävlingen.
En ny säsong av den populära föreställningen “Frga doktorn” har premiär på måndagskvällar för att kicka igång semesterperioden.Privat har den folkälskande programledaren Sofia Rgenklint separerat med sin man Jonas Nemeth och precis sålt sitt drömhus i Rydebäck, strax utanför Helsingborg.

Nu öppnar Sofia Rgenklint för allra första gången ut om sitt helt nya liv.Självklart är det tråkigt när en familj går sönder, och det var inte vad vi hade hoppats på.Men i slutändan, säger hon, tar livet helt andra vägar.Populära “Frga doktorn” drar igång semesterperioden med en helt ny säsong av spännande shower på måndagskvällar.Privat har den folkälskande programledaren Sofia Rgenklint separerat med sin man Jonas Nemeth och precis sålt sitt drömhus i Rydebäck, strax utanför Helsingborg.

Jag glömde namn; Jag läste helt enkelt i tidningen att det var meningen att jag skulle skjutsa barn till träningen, men jag blev helt blank på namnen.Jag kunde bara inte hålla igång konversationen i den takten.Ett plus ett blev ett minus två, och jag blev därefter analfabet.Tänk om jag hade fått en trollstav.Hur skulle jag kunna slutföra mitt arbete?

Är det möjligt att falla tillbaka på andra jobb om ens valbåge inte fungerar?Hon gick vanligtvis i strid direkt efter att det mest intensiva trycket hade släppts.I efterhand inser Sofia att hon gav mer än hon hade råd med när hennes mamma gick bort i lungcancer.
När jag var 23 år gammal gick min pappa plötsligt bort i en hjärtattack.När mamma blev sjuk gav läkarna henne allt från tre månader till tre år att leva.


Jag ville fylla varje minut av tiden hon var här med så mycket jag kunde, men vi hade ingen aning om hur länge det skulle ta.Hennes godkännandenivå vacklade.Snabbt kanske mamma mår bättre av en medicin hon inte provat tidigare.Jag gick upp för att träffa henne i Dalarna så ofta att jag kunde köra tre mil bara för att övernatta hos henne.En gång i tiden bodde jag hemma hos henne i Falu och körde henne till Uppsala på bröllop.

Sofia Rågenklint Separerar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %