Cristina Stenbeck Förmögenhet

Detaljerad information om Cristina Stenbeck

ålder45 år
FödelseortLong Island
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumSeptember 27, 1977
yrkesvensk investerare
Civilståndensam
föräldrarJan Stenbeck
familjJan Stenbeck
barnkommer att uppdateras snart
partnerAlexander Fitzgibbons
vikt62 kg
längd170 cm

Cristina Stenbeck Biografi

Cristina kommer från en framstående familj av svenska industrimän, familjen Stenbeck, som har en lång historia av entreprenörskap och affärsframgångar. Hennes farfar, Jan Stenbeck, var grundaren av Kinnevik, ett svenskt investmentbolag som har varit avgörande för att forma telekommunikations- och mediebranschen i Europa. Cristina studerade vid European Business School i London, där hon tog en examen i International Business Administration.

By Wishful