0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

Desiré Inglander Familj /\ Armand Duplantis träffade och blev kär i Desiré Inglander, då 19 år gammal, under sommaren 2020. Den olympiska stavhopparen hävdar att han nådde ut till henne via fotodelningsappen Instagram innan de ens träffades personligen.Efter att ha väntat några månader träffades de två äntligen för första gången, och Mondo var livrädd.

Den 2 maj 2001 gick Desiré in i världen. Hon bodde i Bromma tillsammans med sina föräldrar, Jan och Maria, och 26-årige brodern, André.Våren 2021 flyttade familjen Inglander från Bromma till Kungsholmen i hjärtat av Stockholm.

Desiré modellerar nu för Voce Model Management. Det kan hjälpa dig att förstå det faktum att hon tornar upp sig över dig på hela 174 centimeter. Mondo Duplantis och Desiré Inglander tillkännagav att de flyttade ihop via en TikTok-video i september 2021.

“Som ett resultat har vi bestämt oss för att dela ett hem. Hon svarar på videon “Och nej, vi kan inte dansa”, där paret dansar glatt till låten “Let’s groove.” “. Armand Duplantis har berättat för Café att han trivs i sin lägenhet på Kungsholmen, Stockholm:Området är fantastiskt. Eftersom hennes familj bor i närheten har jag varit där ofta. Tycker du att du ständigt tänker på Mondo Duplantis och Desiré Inglander, turturduvorna? Om så är fallet har vi några fantastiska nyheter till dig. Du kanske hittar paret på videodelningswebbplatsen.

Fakta och bio om Desiré Inglander Familj

  • Sven-amerikanske stuntmannen Armand Mondo Duplantis har en vän i filmerna som heter Desire Inglander, och vi bör vara uppmärksamma på allt som finns att veta om henne i den här artikeln.
  • Desire Inglander är ett välkänt namn i TikTok-communityt.
  • Dessutom är det allmänt känt att hon är en nära vän till den svenske häcklöparen Armand “Mondo” Duplantis, som är född i USA.
  • Armand “Mondo” Duplantis, nu 21 år gammal, kan från och med idag officiellt titulera sig olympisk mästare.
  • Hans nära och kära hejade på honom från läktaren, men stadion var nästan tom på grund av den utbredda spridningen av coronaviruset.
  • Desire Inglander fyller cirka 19 år 2022.
  • Duplantis är dock bara 22 år gammal.
  • Hon representeras av Voce Model Management och King, som det står på Inglanders Instagramkonto.
  • Armand är över 5 fot, 5 tum lång.


Inte bara det, utan Inglander är ganska aktiv på sociala medier och publicerar regelbundna klipp bakom kulisserna från sin modellkarriär till plattformar som Instagram, YouTube och TikTok.Armand, Desires fästman, lärde sig att stavhoppa i sin familjs Lafayette, Louisiana, när han var tre år gammal.


De har varit åtskilda i ungefär tre veckor på grund av OS, men Desiré har aktivt deltagit i uppladdningen fram till finalen trots tidsskillnaden.De olympiska spelen dök upp riktigt plötsligt.Eftersom jag tillbringar upp till åtta timmar om dagen framför en skärm, tenderar vi att ha konstant konversation.Även om slutet knappt berörs diskuterar vi våra planer för framtiden.


Det är en speciell sorts vänskap vi har skapat; han är en av de trevligaste, mest blygsamma människor jag någonsin mött.Att ha honom i mitt liv var underbart, och jag saknar honom fruktansvärt.Duplantis 20-åriga flickvän Desiré Inglander fick missa den spännande finalen men visade sitt stöd på Instagram.Flickvännen fortsätter Instagram-inlägget genom att säga: “Du gjorde din grej älskling, alltid väldigt stolt över dig.


“Enligt en tidigare historia av Nyheter24 erkände Duplantis sin koppling till den svenska modellen Desiré i början av 2021 efter att ha träffat henne sommaren 2020. Jag kunde inte motstå den svenska sötman, och senare insåg jag hur fantastisk hon verkligen var.Duplantis har tidigare sagt till Aftonbladet att hon är en “cool” person.Efter att den amerikanske motståndaren Chris Nilsen klarat sitt tredje försök på 6,02 meter i Tokyo tog Duplanti guld, hans första OS-medalj.


Thiago Braz från Brasilien tog tredjeplatsen, bakom amerikanen som tog silver och japanen som tog ledningen.Den svenske stavhopparen Armand Duplantis dejtar den amerikanska skådespelerskan Desiree Inglander.Sedan de har dejtat i ungefär ett år har Inglander och Armand lagt ut frekventa, bedårande bilder på sig själva på sociala medier.Midsommarafton, en av Sveriges äldsta och mest kända högtider, var anledningen till deras första möte.
.Den 21 mars 2022 har Duplantis verifierade Instagram-konto över 380 000 följare och 221 inlägg.

Desiré Inglander Familj

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %