Fri. Oct 7th, 2022

Tony Irving Längd /\ Tony Irvings ålder 55 betyder att vi inte kan ge dig hans längd just nu. Så snart vi har mer information kommer vi att inkludera den här: Tony Irvings längd, vikt, ålder, kroppstyp, hårfärg, ögonfärg och klädstorlek. 2020 och 2021 har hans rikedom skjutit i höjden. Tony Irving är 55 år gammal; hur mycket är han värd just nu? Tony Irvings främsta inkomstkälla kommer från hans yrke. Hans hemland är. Vi har beräknat vad vi tror att Tony Irvings pengar, lön, inkomst och tillgångar är.

Den 5 juli 1966, i Storbritannien, introducerades världen för Tony Irving, som skulle fortsätta att bli en välkänd dansare. Född i England den 5 juli 1966, Anthony Spencer “Tony” Irving är en radiovärd, artist och tv-personlighet mest känd som juryns chef för den svenska tv-serien Let’s Dance, som visas på TV4. Tony Irving är en lejon, säger astrologerna.

Tony och medskådespelaren Jonas Hallberg spelar huvudrollerna i en ny tv-kommission kallad “Camping Queens” som har premiär 2016.Vilken är Tony Irvings ras, nationella och härkomstbakgrund? Kom igen, låt oss ta en titt! Tony Irving är av okänd ras, enligt offentliga register som Internet Movie Database och Wikipedia. I det här inlägget kommer vi att täcka den senaste utvecklingen i Tony Irvings religiösa och politiska övertygelse. Efter några dagar, vänligen besök artikeln igen.

Fakta och bio om Tony Irving Längd

  • 1993 ryckte Irving upp sitt liv och blev domare i SM i sällskapsdans i Stockholm.
  • Som professionell internationell sportdansare har Irving tävlat för USA, Storbritannien och Sverige.
  • Han har nått finalen i flera prestigefyllda internationella tävlingar.
  • Han vann det svenska mästerskapet i professionell dans 2001 och 2002.
  • Irving har dömt ett stort antal internationella topptävlingar och har alla nödvändiga internationella domarlicenser.
  • Han har också dömt fyra världsmästerskap, vilket gör honom till en sällsynthet bland internationella domare.
  • Irving, vars förnamn är Spencer, växte upp i Ainsworth som den äldsta av tre barn, vars föräldrar hette David och Yvonne Irving.
  • Irving lärde sig att dansa från en ung ålder, när det ansågs vara avgörande för ett barns väl avrundade utveckling i klassrummet.
  • 1993 flyttade Irving till Sverige för en danslärartjänst; vid den tiden hade han redan tillbringat flera år i USA och tävlat i danstävlingar där.


Irving blev svensk mästare i dans samma år.Han har varit svensk medborgare sedan 1996.Irving är allmänt respekterad som danslärare eftersom han är den enda personen i Sverige som har genomfört den mest omfattande internationella danspedagogiken och domaträningen i både internationell standard- och latindans.Åren efteråt har han också tagit hem undervisning i bugg, salsa, streetdance och disco.Irving har vunnit titeln världsmästare i dans fem gånger och för närvarande representerar han Sverige i World Dance Council.


Tony Irving har inte varit i ett engagerat förhållande sedan maj 2022.Ingen information om några tidigare partnerskap som involverar Tony Irving har hittats.Vi kan använda din hjälp med att sammanställa Tony Irvings dejtinghistorik.Tony Irving är en mycket framgångsrik dansare och en av de rikaste människorna i världen.Tony Irving har ett nettovärde på 1,5 miljoner dollar, vilket uppskattas av många källor, inklusive Wikipedia, Forbes och Business Insider.2005 började Irving arbeta som konsult för det svenska produktionsbolaget Mastiff där han bland annat arbetade med den svenska bearbetningen av Dancing with the Stars.


Tillsammans med sina uppgifter som koreograf, coach och domare i den svenska upplagan av Let’s Dance, har Irving också varit värd för programmet sedan starten 2006. På senare tid har Irving varit värd för helgupplagan av Mix Megapols radioprogram med Madeleine Kihlman.Han ägnar mycket tid åt spel i Casino Cosmopol i Stockholm och på Viking Lines fartyg Cinderella.Han var P1:s sommar-MVP 2019.Irving har varit i ett engagerat förhållande med Alexander Skiöldsparr sedan 2015 och är för närvarande bosatt i Norrtälje.


Irving, vars förnamn är Spencer, växte upp i Ainsworth som den äldsta av tre barn, vars föräldrar hette David och Yvonne Irving.Irving lärde sig att dansa från en ung ålder, när det ansågs vara avgörande för ett barns väl avrundade utveckling i klassrummet.

Tony Irving Längd