Thu. Dec 1st, 2022

Molly Sandens Föräldrar /\ Hans mamma och pappa går båda under namnet Helena Sandén. That’s Me, Molly My Singing sensation, låtskrivare och bildkonstnär Marianne Sandén föddes den 3 juli 1992 i Stockholm. Sedan år 2020 har hon även använt sitt alias, My Marianne, som är hennes andra namn, i vissa samarbeten och relationer utanför hennes vanliga, unika sångstil. Molly Sandén växte upp i Huddinge, tillbringade cirka två år i Los Angeles och är nu bosatt i Stockholm. Hon är syster till Mimmi och Frida Sandén. Sandén gick musikklasser på Adolf Fredriks grundskola i Stockholm och sedan på Rytmus Middle School, som hon tog examen från sommaren 2011. 2005 sjöng hon på Kents singel “Dom som försvann”, från hans EP The hjärta & smärta EP, med bland annat sin egen systrar.

2006 vann Sandéns låt “Det finaste ngon kan f” den svenska nationella uttagningen till Junior Eurovision Song Contest. Sveriges bästa prestation hittills i denna tävling var i finalen 2006, som ägde rum i Bukarest, Rumänien. Hon medverkade i SVT1:s “Nyårsprogram från Skansen” den 31 december 2006. Årets Stjärnskott talangtävling vanns av Molly Sandén. Hon sjöng en duett med Magnus Carlsson på hans semesteralbum, “Spar I snön,” till låten “Julens tid är här” (2006). Hon simmade bredvid oss ​​på Markoolios skiva Snö på julklippan.

Fakta och bio om Molly Sandens Föräldrar

  • Vid nio års ålder bevittnade Molly Sandén hur familjens relation med sina föräldrar gick sönder.
  • Att hon hade en halvbror på en av föräldrarnas sida kom fram under omvälvningen; varken hon eller hennes två andra syskon hade någonsin träffat den lille killen tidigare.
  • Aftonbladet har rapporterat att Molly diskuterade de svåra tiderna under ett framträdande i Carina Bergfeldts talkshow förra året.
  • Ett citat från Mollys intervju: Det var för mycket att ta in på en gång.
  • Först fick de byta plats och sedan följde en halvbror efter.
  • Jag känner mig lite skyldig över hur jag hanterade saken, för jag var inte där för honom och jag lärde inte känna honom.
  • I samband med släppet av Mollys tredje album på svenska släpper hon även en varukatalog i begränsad upplaga.
  • I den beskriver hon hur det känns att leva med kunskapen om sina småbröder men inte berätta för världen om den.
  • När jag har bestämt mig för att inte avslöja att jag hade en halvbror har kunskapen alltid känts som en liten kram i magen.
  • Precis som jag har skjutit upp det framtida beslutet att kontakta honom, så har jag också känt att jag inte riktigt varit redo att berätta om det, förrän nu, säger Molly Sandén.


Idag etablerade Molly och hennes bröder kontakt.Molly nämnde i sin intervju med Carina Bergfeldt att hon och hennes syskon hade skrivit till sin bror för några år sedan och frågat om han ville träffas och han hade tackat ja.Vi båda talar och ler av glädje; Jag tror att det har varit en lättnad för oss alla tre att vi inte har haft någon kontakt.Nu när jag är vuxen behöver jag ett sätt att “hantera” den här frågan och ändå träffa människor ansikte mot ansikte.


Molly säger under intervjun, “Jag vill lära känna min bror eftersom det skulle vara så svårt annars.
”När Molly skrev till sin bror Lillebror bad hon honom ringa henne igen.Molly säger i sin butik: “Len är ett öppet brev; det finns många kontaktförsök som har resulterat i att bli Lillebros.Så måste det ha varit för folksångerskan Molly Sandén.Hon fick veta vid tolv års ålder att hennes föräldrar var på väg åt olika håll.
Stockholmsfödda sångerskan Frida Lina Marianne Sandén går under sitt förnamn Frida.


Hennes systrar, sångarna Molly och Mimmi Sandén, är hennes syskon.Genom att sjunga sin låt “Nu og aldrig” vann svenska tävlande Frida Sandén Stage Junior 2007, landets kvalomgång till 2007 Junior Eurovision Song Contest.När Molly Sandén, nu 28 och artist, var tonåring, hade hon redan tagit avstånd från sina föräldrar.Som hon beskriver det i SVT:s “Carina Bergfeldt” var det en surrealistisk period som till slut blev traumatisk.Hon säger att allt i världen förvrängdes och mörkret smög sig in på den punkten.


Hon fick också veta att hon och hennes två äldre systrar hade en halvbror som de inte kände till.Det blev för mycket att ta in och det är inte förrän året därpå när syskonen kan etablera en förbindelse.Det var så fantastiskt och inte av denna värld.Våra föräldrar var där, men det fanns inga möjligheter att lära känna varandra och “koppla ihop”, säger hon.

Molly Sandens Föräldrar