Sat. Dec 3rd, 2022

Liam pitts flickvän /\ Liam Pitts siktar högt i sin karriär för blandad kampsport, och han vann nyligen sin första kamp.Nu berättar han om sina enorma satsningar, flickvännens stöd och revans hämnd.Det har varit mycket förvirring över tanken att alla kända personer behöver kändistatueringar. Nu har jag bevis på att jag är en fajter först och främst, som Liam Pitts uttrycker det. För ungefär en vecka sedan, efter månader av förberedelser och hård träning, gjorde Liam Pitts, då 18 år gammal, sin debut för mixed martial arts (MMA) i Västers.

Liam Pitts kunde ta sina första professionella MMA-segrar i en tät match med sin motståndare, Noah Hedenberg Persson, 18.Det här är mer än bara en tävling för mig. För mig är det liv eller död. Det kanske inte låter särskilt lockande, men det är precis så det låter för mig, erkände han senare i en intervju med Kimura.Liam Pitts beskriver sina neutrala känslor i en artikel för Expressen. Han är nöjd med sin seger men inte överlycklig.Jag är kapabel att göra mycket mer än vad jag gör nu. Men jag är glad att jag fick upplevelsen ändå. Min utbildning var upplysande. Jag kan i alla fall bättre. Jag planerar att se över situationen för att få insikt i de misstag jag gjort.

Fakta och bio om Liam pitts flickvän

 • På Instagram är Liams handtag
 • Han har över 92 000 följare och delar ofta bilder av sig själv och sitt liv, inklusive många bilar, resefoton och en och annan bild av sin mamma.
 • Och 2016 lanserade han en populär YouTube-kanal.
 • Där började han sitt yrkesliv och är nu värd häftiga 144 100 dollar tack vare sina äktenskapsförord.
 • Som kompensation satsar han inte längre på att synas på tv och har istället satt YouTube på full fart.
 • För att uttrycka det enkelt, Liam Pitts är Laila Bagges son.
 • Bagge är en välkänd radio- och tv-personlighet.
 • Med henne producerar han tv-programmet Lailaland.
 • Han har också en halvbror som heter Kit.
 • Far till Liam är den amerikanska musikproducenten Mason Pitts.
 • Till och med han kommer att synas framträdande i den kommande säsongen av “Lailaland”.
 • Vanligtvis tror folk felaktigt att Anders Bagge är Liams far, men så är inte fallet.
 • På senare tid har Liam varit en samlingspunkt i tv-programmet “Lailaland”.
 • Samtidigt har han följt hela sitt tränings- och skolarbete, vilket har varit lite stressigt för honom.
 • Det är lätt att spendera för mycket tid borta från fritidsaktiviteter, men det man har här är något jag tycker är jättekul, som Liam uttryckte det till Modette.


När det kommer till vadslagning är Liam en stor älskare av kampsport.Även om han är för ung för att tävla professionellt i mixed martial arts (MMA) – tävlande måste vara minst 18 år gamla – tränar han obevekligt i hopp om att en dag bli en mästare i sporten.Laila Bagge, Liams mamma, har medverkat i många stora produktioner, bland annat som medlem i Idol-juryn.Du kanske hör Laila varje vardagsmorgon på Rix FM, och du kan också fånga henne i en mängd olika tv-program.


Några år senare fick hon möjligheten att spela i en alldeles egen dokusåpa, som hon passande nog döpte till Lailaland.Och alldeles nyligen kunde vi se henne på Svenska powerkvinnor, en serie som blev riktigt populär.Lailas privatliv hölls hemligt i svenska maktkvinnokretsar, men i Lailaland är det en annan historia.
Du kan se Laila och hennes man Korosh Kananian, 31, och deras söner Liam, 18, och Kit, 10, samt Lailas son med Niclas Wahlgren, 56, i en egen dokusåpa.


Liams romantiska status har varit en källa till spekulationer under ganska lång tid.Liam avslöjade att han var singel och vad han aktivt sökte i en intervju med Hänt sommaren 2020.Ja, hur fungerar det egentligen?Liam sa då till Hänt, “Det går inte så bra:” Den närmaste personen jag kan tänka mig att relatera till är mig själv, och jag känner verkligen ingen.Jag tror att det är avgörande att alla är på samma sida när det kommer till tankespelet.jag inser, även om det kanske är lite egoistiskt att säga så, att jag är ganska mogen för min ålder.Vad Liam såg och hur han såg det beskrevs båda i detalj.

Liam pitts flickvän