Ricky rich flickvän

Detaljerad information om Ricky rich

ålder23 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJanuary 26, 1999
yrkeTV-skådespelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd169 cm

Ricky rich Biografi

Rickys resa till framgång började i början av 1990-talet, när han precis började i fastighetsbranschen. Han insåg snabbt att de traditionella metoderna för att köpa och sälja fastigheter inte fungerade för honom, och han började utforska nya och innovativa sätt att göra vinst. Detta ledde till att han utvecklade en unik strategi som innebar att köpa fastigheter på auktion och sedan snabbt vända dem för en vinst.

By Wishful