Jacob De Geer Familj

Detaljerad information om Jacob De Geer

ålder47 år
FödelseortUpplands Väsby
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumAugust 12, 1975
yrkesvensk entreprenör
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd177 cm

Jacob De Geer Biografi

2001 grundade De Geer ett finansiellt tjänsteföretag som heter Tre Kronor Media. Bolaget tillhandahöll investeringsrådgivning och finansiell planering till kunder i Sverige. De Geers erfarenhet inom finansbranschen gav honom värdefulla insikter om de utmaningar som småföretag står inför när det gäller att ta emot kortbetalningar. Han insåg att småföretag ofta kämpar för att få tillgång till samma betalningssystem som större företag, vilket inspirerade honom att hitta en lösning på detta problem.

By Wishful