Marcus och martinus längd

Detaljerad information om Marcus och martinus

ålder21 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum21 februari 2002
yrkeTV-skådespelare
Civilståndensam
föräldrarGerd Anne Gunnarsen och Kjell-Erik Gunnarsen
familjMarcus och Martinus
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt60 kg
längd176 cm

Marcus och martinus Biografi

Marcus och Martinus Gunnarsen, kända som Marcus & Martinus, är norska popsångare, låtskrivare och enäggstvillingbröder. De föddes den 21 februari 2002 i Trofors, en liten stad i norra Norge. Pojkarna växte upp i en musikalisk familj och deras föräldrar var också sångare och musiker. Redan i unga år visade Marcus & Martinus intresse för musik och uppträdande. De började spela instrument och sjunga när de bara var sex år gamla. Deras föräldrar uppmuntrade deras passion för musik, och tvillingarna började uppträda på lokala evenemang och festivaler i sin hemstad.

By Wishful