Victor leksell längd

Detaljerad information om Victor leksell

ålder25 år
FödelseortTorslanda
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumApril 4, 1997
yrkesvensk sångerska
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt62 kg
längd176 cm

Victor leksell Biografi

Leksells resa inom musiken började när han var bara sju år och började spela gitarr. Hans föräldrar uppmuntrade honom att fortsätta sin passion, och han började skriva sina egna låtar när han var tio år gammal. Hans talang uppmärksammades av hans musiklärare, som uppmuntrade honom att delta i lokala musiktävlingar. När Leksell fortsatte att finslipa sina färdigheter började han få erkännande i den lokala musikscenen. Han började uppträda på lokala evenemang och blev snart ett vanligt inslag på musikfestivaler och konserter. Hans musik fick genklang hos publiken och han började få en lojal följare.

By Wishful