Agneta sjödin pojkvän
Agneta sjödin pojkvän

Agneta sjödin pojkvän /\ Hon heter Agneta Sjödin, 53, och är en känd podcastare, författare och programledare. Hon har regisserat ett stort antal tv-program under de senaste 30 åren.

Hon har också avslutat sin 11:e roman i slutet av året. Som sommarpratare är jag dock nästan där.

George Harrison

Hennes “inre resa och hennes utåtriktade äventyr” är ämnena för hennes tal den 13 juli. Hon berättar en historia för Sveriges Radio om att hon träffade George Harrison när hennes dotter Maja gick på audition för James Bond-filmen.

Maja Strömstedt, Agneta Sjödins dotter med Niklas Strömstedt, föddes. Hon föddes 1998, ett år efter att hennes föräldrar förlovade sig, och de skilde sig 2001.

Maja Strömstedt

I Agneta Sjödins sommarprat kommer Maja Strömstedt, en 23-årig student, att inta scenen. Jag grät mycket då. Agneta Sjödin säger till Malou von Sivers i Efter tio att hennes föräldrar gjorde det bästa de kunde med tanke på deras omständigheter.

Hennes föräldrar heter Karl Erik Sjödin och Barbro Kernby. Margareta, Margaretas treåriga syster, kompletterar familjen.

För att lägga till mixen har hon en halvbror som heter Niclas som är tretton år yngre än. En fyraårig halvsyster, Lotta, och två yngre halvbröder, Oskar och Elin, är på pappas sida i familjen.

Den 57-årige entreprenören Martin Lamprecht har nyligen dejtat Agneta Sjödin. Avlägsna relationer tenderar dock att misslyckas.

Agneta sjödin pojkvän

Våren 2020 träffade hon Claes Bahri, en 59-årig finansman, och erkände att hon hade träffat honom.

När Anders fvergrd hälsar på Agneta tänker han mycket på henne. Hur hon blev singel idag fascinerar mig mest.

Jag har haft många ensamma besvärjelser i mitt liv. Med Maja, om du vill. Det tyckte mig också vara väldigt snällt. Agneta Sjödin tillägger i avsnittet att vi sedan dess har haft en tight relation, och bara hon och jag har tagit resor.

Är det tufft för dig att behålla en långvarig relation?, undrar Anders om det. Agneta, å andra sidan, hävdar att hon inte har haft många långvariga partnerskap.

Att vara en offentlig person, vad är det som lockar män till mig. Vissa, men inte alla. Som ett resultat har det funnits oro för att det kommer att finnas sådana män.

Vad är Agnetas nuvarande situation? Oavsett hennes nuvarande situation verkar hon ha en stark känsla av självsäkerhet.

Men jag har ett intryck av att stämningen är lugn och avslappnad. “Jag känner att jag har landat”, säger hon i Anders knockar.

Agneta sjödin pojkvän
Agneta sjödin pojkvän

By Wishful