Eric Gadd Sjukdom

Detaljerad information om Eric Gadd

ålder57 år
FödelseortUppsala
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumJuly 31, 1965
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnLeonora Gadd
partnerCornelia Sojdelius
vikt78 kg
längd1,81 cm

Eric Gadd Biografi

Eric Gadd är en svensk sångare och låtskrivare som blev berömmelse i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet med sina hitlåtar “Do You Believe in Me” och “Why Don’t You Take Me”. Född i Stockholm 1965, började Gadd sjunga och spela gitarr i ung ålder. Han var influerad av ett brett utbud av musikstilar, inklusive rock, pop och R&B. I början av 1980-talet bildade han ett band som heter Eric Gadd and the Mighty Gaddband, och började uppträda på lokala klubbar och barer.

By Wishful