Louise Hoffstens Sjukdom

Detaljerad information om Louise Hoffstens

ålder57 år
FödelseortLinköping
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumSeptember 6, 1965
yrkeSvensk låtskrivare
CivilståndDan Bratt
föräldrarGunnar Hoffsten
familjkommer att uppdateras snart
barnAdrian Bratt Hoffsten
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd171 cm

Louise Hoffstens Biografi

Född i Stockholm 1965 började Hoffsten sin musikaliska karriär på 1970 -talet och spelade i olika blues- och rockband i staden. I början av 1980 -talet släppte hon sitt första soloalbum, “Paint It Blue”, som snabbt fick hennes erkännande i den svenska musikscenen. Under de närmaste åren släppte hon flera fler album, inklusive “Queen of the Go-Go Girls” och “Hot and Wild”, vilket ytterligare cementerade hennes status som en respekterad bluesartist i Sverige.

By Wishful