Carl hedin flickvän irma

Detaljerad information om Carl hedin

ålder32 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatum1991-03-15
yrkekommer att uppdateras snart
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt68 kg
längd182 cm

Carl hedin Biografi

Efter avslutad gymnasieutbildning gick Hedin till universitetet för att studera företagsekonomi. Men han insåg snabbt att hans sanna passion låg i bilindustrin. Han hoppade av universitetet och började arbeta som bilförsäljare för en lokal återförsäljare. Hedin visade sig snabbt vara en skicklig säljare och befordrades snart till försäljningschef. Han nöjde sig dock inte med att bara sälja bilar. Han ville bygga sitt eget företag och bli en stor aktör inom fordonsindustrin.

By Wishful