Förband Ed Sheeran

Detaljerad information om Ed Sheeran

ålder31 år
FödelseortHalifax, West Yorkshire
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumFebruary 17, 1991
yrkeSångare
Civilståndgift
föräldrarImogen Sheeran
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerCherry Seaborn
vikt78 kg
längd181 cm

Ed Sheeran Biografi

Ed Sheeran är en brittisk singer-songwriter som föddes den 17 februari 1991 i Halifax, West Yorkshire, England. Han började spela gitarr i ung ålder och inspirerades av en rad artister, inklusive Bob Dylan, Van Morrison och Damien Rice. 2011 släppte Sheeran sitt debutalbum, “+”, som blev en kommersiell framgång och gav honom kritikerros. Albumets hitsinglar, “The A Team” och “Lego House”, hjälpte till att etablera Sheeran som en stigande stjärna i musikbranschen.

By Wishful