Sven Melander Död

Detaljerad information om Sven Melander

ålder76 år
FödelseortMalmö Municipality
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumOctober 30, 1947
yrkeTV-skådespelare
CivilståndKarin Melander-Hassler
föräldrarAlrik Severin Melander
familjKarin Melander-Hassler
barnVictor Melander
partnerKarin Melander-Hassler
vikt72 kg
längd178 cm

Sven Melander Biografi

Sven Melander är född i Sverige och växte upp i en liten stad på landet. Från en ung ålder hade han en passion för journalistik och kommunikation, och han studerade journalistik och media på universitetet. Sven Melander har under hela sin karriär arbetat för några av de största medierna i Sverige, bland annat TV4 och Sveriges Television. Han har varit värd för många tv-program, inklusive talkshower och nyhetsprogram, och har blivit känd för sina engagerande och informativa intervjuer med en mängd olika gäster.

By Wishful