Jacob Wallenberg Förmögenhet

Detaljerad information om Jacob Wallenberg

ålder67 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum13 January 1956
yrkesvensk industriman
Civilståndgift
föräldrarPeter Wallenberg Sr.
familjkommer att uppdateras snart
barnAlice Wallenberg, Jacob Wallenberg Jr, Lovisa Wallenberg
partnerAnnika Levin
vikt66 kg
längd177 cm

Jacob Wallenberg Biografi

Familjen Wallenberg är en framstående svensk finansfamilj känd sedan Stockholms Enskilda Bank grundades 1856 av familjens grundare, Andre Oskar Wallenberg. Deras barn kallar sig växelvis Hertzmann och Wallberg och grenarna Wallberger och Wallenberg bildar den så kallade Herzbergas-familjen Globalt sett rankas familjen bland andra länder när det gäller inflytande på affärslivet i ett land. Till skillnad från ledande finansfamiljer. I Sverige dominerade familjen affärslivet i mer än ett sekel.

By Wishful