Siw Malmkvist Ung

Detaljerad information om Siw Malmkvist

ålder86 år
FödelseortBorstahusen
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumDecember 31, 1936
yrkesvensk sångerska
CivilståndLasse Mårtenson
föräldrarSiw Malmkvist
familjkommer att uppdateras snart
barnTove Mårtenson Franck, Carl Henrik Ohlsson
partnerFredrik Ohlsson
vikt67 kg
längd163 cm

Niclas Norlindh Biografi

Som 19-åring gjorde han sin första skiva i Sverige och nådde redan under sitt första år stora framgångar med låten Augustin som titel belönades med en guldskiva. Med detta stycke av sitt skivbolag började Metronome Records också sin karriär i Tyskland. Och samma år gjorde hon också sitt första framträdande på tyska biografer i den danska filmen Verliebt i Köpenhamn. Fyra låtar från filmen släpptes på singlar och EP:s.

By Wishful