Josephine författare

Detaljerad information om Josephine

ålder41 år
FödelseortStockholm
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumSeptember 12, 1981
yrkeTV-skådespelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt59 kg
längd169 cm

Josephine Biografi

Men Baker var mer än bara en artist. Hon var också en hård förespråkare för medborgerliga rättigheter och använde sin berömmelse för att uppmärksamma de svarta amerikanernas kamp. Hon var en stark motståndare till segregation och vägrade att uppträda på ställen som utövade rasdiskriminering. Hon använde också sin plattform för att samla in pengar till National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) och andra medborgarrättsorganisationer.

By Wishful