Hur Gammal är Jill Jonsson

Detaljerad information om Jill Jonsson

ålder49 år
FödelseortÄngelholm
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumMay 24, 1973
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarTommy Johnsson
familjHavanna Werner
barnkommer att uppdateras snart
partnerHåkan Werner
vikt69 kg
längd172 cm

Jill Jonsson Biografi

Jill Johnson är en känd musiker och låtskrivare känd för sin unika blandning av country, pop och folkmusik. Johnson föddes i en liten stad i USA och växte upp omgiven av musik och inspirerades av 1970-talets countrylegender. Vid 16 års ålder började Johnson uppträda på lokala barer och kaféer och visade upp sin kraftfulla röst och intrikata gitarrspel. Det dröjde inte länge innan hon fångade ett skivbolags uppmärksamhet, och snart befann hon sig på turné och spelade för slutsålda publik över hela landet.

By Wishful