Kakan Hermansson Pojkvän

Detaljerad information om Kakan Hermansson

ålder41 år
FödelseortLund Lund Municipality, Sweden
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumAugust 7, 1981
yrkeSvensk TV-programledare
Civilståndgift
föräldrarkakan hermansson jan hermanson
familjHanna Ostrowski
barnSonen Tony, 4 år
partnerHanna Ostrowski
vikt88 kg
längd181 cm

Kakan Hermansson Biografi

Under uppväxten hade Kakan en passion för musik och lyssnade ofta på olika genrer för att utöka sin kunskap och uppskattning. Han lärde sig själv att spela piano och gitarr, vilket senare skulle hjälpa honom på hans musikaliska resa. 2012 släppte Kakan sin första singel, “Broken”, som fick positiv feedback från både fans och kritiker. Han följde upp med släppet av sin debut-EP, “Dreams”, 2014, som fick ett brett erkännande och beröm för sitt unika ljud och innovativa produktion. Framgången med hans EP banade väg för honom att ge sig ut på en turné genom Sverige, där han uppträdde inför slutsålda publik.

By Wishful