Kent Wisti Familj

Detaljerad information om Kent Wisti

ålder51 år
Födelseortalmhults forsamling
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumNovember 8, 1971
yrkeTV-skådespelare
Civilståndgift
föräldrarGunvor Wisti
familjGunvor Wisti
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt77 kg
längd181 cm

Kent Wisti Biografi

När han växte upp i en familj som uppskattade utbildning och uppmuntrade kreativitet, fann Kent tröst i musik, särskilt gitarren. Han började spela i mycket ung ålder, och när han var tonåring uppträdde han redan på lokala evenemang och danser. Han insåg snart att musik var hans sanna kallelse, och han bestämde sig för att göra en karriär inom området. Efter examen från gymnasiet gick Kent på University of Kansas, där han studerade musikteori, komposition och framförande. Han var en hängiven student som tillbringade otaliga timmar med att öva sin gitarr och finslipa sina färdigheter.

By Wishful