Elin Rubensson Familj

Detaljerad information om Elin Rubensson

ålder29 år
FödelseortReslov
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumMay 11, 1993
yrkeSoccer Player
Civilståndgift
föräldrarFrans Rubensson
familjgift med Filip (född 1991)
barnkommer att uppdateras snart
partnerFilip Stenström
vikt60 kg
längd1.65 m

Elin Rubensson Biografi

Rubensson började spela för lokala lag i sin hemstad Varnamo innan han gick med i ungdomslaget i Jönköpings Södra IF, en professionell fotbollsklubb i Sverige. Hon steg snabbt i graderna och spelade snart för seniorlaget i Jönköpings Södra IF. Hennes prestationer på planen fångade snart andra klubbars uppmärksamhet och hon värvades av FC Rosengard, en svensk fotbollsklubb, 2012. Rubenssons tid i FC Rosengard var avgörande för hennes utveckling som fotbollsspelare. Hon spelade tillsammans med några av de bästa spelarna i landet och var utsatt för hög konkurrens.

By Wishful