Lena Philipsson Ung

Detaljerad information om Lena Philipsson

ålder57 år
FödelseortVetlanda
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumJanuary 19, 1966
yrkesvensk sångerska
CivilståndPer Holknekt
föräldrarKerstin Philipsson
familjkommer att uppdateras snart
barnSaga Herngren
partnerMåns Herngren
vikt67 kg
längd1.7 m

Lena Philipsson Biografi

Lena Philipsson är en svensk sångerska, låtskrivare och tv-värd. Hon föddes den 19 november 1966 i Vetlanda, Sverige. Från en ung ålder hade Philipsson en passion för musik och började uppträda i lokala talangshower och tävlingar. Under hela 1980- och 1990-talen fortsatte Philipsson att släppa framgångsrika album och singlar, inklusive hitlåtarna “Det gör ont” (Det gör ont), “Kär i en ängel” och “Värsta schlagern”. Hon representerade även Sverige i Eurovision Song Contest två gånger, 1984 och 1991.

By Wishful