Hur Gammal är Lotta Engberg

Detaljerad information om Lotta Engberg

ålder52 år
FödelseortÖverkalix
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumMarch 5, 1963
yrkeSångare
CivilståndPatrik Ehlersson
föräldrarLennart Pedersen
familjMalin Engberg
barnAmanda Engberg, Malin Engberg
partnerkommer att uppdateras snart
vikt69 kg
längd172 cm

Lotta Engberg Biografi

Lotta Engbergs musikkarriär startade i början av 1980-talet när hon gick med i det svenska dansbandet Wilmer X som sångare. Med Wilmer X spelade hon in flera album och uppträdde på olika konserter och festivaler, vilket gav henne stort erkännande och framgång. I slutet av 1980-talet bestämde hon sig för att satsa på en solokarriär och släppte sitt första soloalbum, “Lotta På Liseberg”, 1988. Albumet blev en stor succé och gjorde henne till en av de mest populära artisterna i Sverige.

By Wishful