Lotta Engberg Vikt

Detaljerad information om Lotta Engberg

ålder59 år
FödelseortÖverkalix
förmögenhet2 miljoner euro
födelsedatumMarch 5, 1963
yrkeSångare
CivilståndAnders Engberg
föräldrarlotta engberg maj pedersen
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerMikael Sandström
vikt68 kg
längd171 cm

Lotta Engberg Biografi

Engbergs stora genombrott kom i slutet av 1970-talet, då hon upptäcktes av en skivproducent och skrev på ett skivkontrakt. Hennes debutsingel, “Kom och dansa med mig”, blev en hit i Sverige och lade grunden för en framgångsrik musikkarriär. Under de närmaste åren släppte Engberg flera hitlåtar och blev en populär liveartist som turnerade i hela Sverige och Europa. Utöver sin musikkarriär gjorde Engberg sig även ett namn som tv-personlighet.

By Wishful