Marcus dubois ålder

Detaljerad information om Marcus dubois

ålder64 år
FödelseortFrankrike
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatum25 februari 1959
yrkeTV-skådespelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt88 kg
längd192 cm

Marcus dubois Biografi

När han blev äldre blev Marcus intresserad av jazz och började lyssna på inspelningar av jazzlegender som Oscar Peterson och Art Tatum. Han blev fascinerad av deras improvisationsförmåga och deras förmåga att skapa musik på plats. Han började utöva jazz på egen hand och blev snart själv en skicklig improvisatör. 2010 flyttade Marcus till Paris för att studera vid musikkonservatoriet. Han var en flitig elev och blev snart en av de bästa eleverna i sin klass.

By Wishful