Sanna nielsen ålder

Detaljerad information om Sanna nielsen

ålder38 år
FödelseortEdenryd
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumNovember 27, 1984
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarIng-Mari Nielsen
familjJoakim Ramsell
barnkommer att uppdateras snart
partnerJoakim Ramsell
vikt79 kg
längd182 cm

Sanna nielsen Biografi

Nielsen släppte sitt debutalbum, “Silvertoner”, 2004 och blev snabbt erkänd för sin kraftfulla röst och känslomässiga framträdanden. Hon representerade Sverige i Eurovision Song Contest 2014 och framförde låten “Undo”, som blev en omedelbar hit i hennes hemland. Låten blev den mest streamade svenska låten på Spotify, ett rekord som håller än idag. 2015 släppte Sanna Nielsen sitt sjätte studioalbum, “7”, som möttes av kritiker och ytterligare befäste hennes plats som en av Sveriges främsta popartister.

By Wishful