Mikael wiehe ålder

Detaljerad information om Mikael wiehe

ålder76 år
FödelseortÖstermalm
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumApril 10, 1946
yrkesvensk sångerska
CivilståndMaya Wiehe
föräldrarAdam Wiehe
familjMaya Wiehe
barnkommer att uppdateras snart
partnerMaya Wiehe
vikt72 kg
längd178 cm

Mikael wiehe Biografi

Mikael Wiehe är en svensk musiker, sångare och låtskrivare som har gjort en betydande inverkan på den svenska folkmusiken och politiska musikscenen. Född den 12 oktober 1945 i Lund, Sverige, växte Wiehe upp i en musikalisk familj och visade tidigt ett intresse för musik och politik. Wiehe började sin musikkarriär i slutet av 1960-talet som medlem i bandet Hoola Bandoola Band, som var känt för sina politiskt laddade texter och progressiva rocksound. Bandets musik och aktivism gjorde en betydande inverkan på den tidens svenska ungdoms- och politiska rörelser.

By Wishful