Miss Li Pojkvän

Detaljerad information om Miss Li

ålder40 år
FödelseortBorlänge
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumJuly 21, 1982
yrkeSvensk singer-songwriter
CivilståndSonny Boy Gustafsson
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerSonny Boy Gustafsson
vikt53 kg
längd166 cm

Miss Li Biografi

Miss Lis musikaliska karriär började när hon flyttade till Stockholm för att gå på den prestigefyllda Södra Latinskolan, där hon började uppträda på lokala klubbar och arenor. 2006 släppte hon sitt debutalbum, “Late Night Heartbroken Blues”, som snabbt fick uppmärksamhet och kritik. Albumets framgångar bidrog till att etablera Miss Li som en stigande stjärna i den svenska musikscenen, och hon fortsatte med att släppa en rad framgångsrika album, inklusive “God Put a Rainbow in the Sky” (2009), “Beats and Bruises” (2011) ), och “Wolves” (2017). Hennes musik är känd för sina catchy melodier, lekfulla texter och en unik blandning av retro och modern popinfluenser.

By Wishful