Joakim lundell längd

Detaljerad information om Joakim lundell

ålder37 år
FödelseortVadstena
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumOctober 9, 1985
yrkeSvensk YouTuber
CivilståndJonna Lundell
föräldrarAnnika Berg
familjJonna Lundell
barnLunabelle Lundell, Lionel Lundell
partnerJonna Lundell
vikt74 kg
längd182 cm

Joakim lundell Biografi

Joakim introducerades till musik i ung ålder och han började spela gitarr när han var bara sex år gammal. Hans kärlek till musik växte, och han blev så småningom intresserad av elektronisk dansmusik (EDM). Han började producera musik när han var 16 och började DJ:a på lokala klubbar när han var 18. 2014 släppte Joakim sin första singel, “Electricity”, som snabbt blev populär och nådde toppen av de svenska listorna. Denna framgång ledde till att han skrev på med skivbolaget “Big Management”, och han fortsatte att släppa mer musik under åren.

By Wishful