Pernille harder flickvän

Detaljerad information om Pernille harder

ålder31 år
FödelseortIkast
förmögenhet2 miljoner euro
födelsedatum15 november 1992
yrkeSoccer Player
Civilståndensam
föräldrarMogens Harder
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerMagdalena Eriksson
vikt62 kg
längd1,69 cm

Pernille harder Biografi

Pernille Harder är en dansk professionell fotbollsspelare som för närvarande spelar som forward för Chelsea FC och det danska landslaget. Född den 15 november 1992 i Vejle, Danmark, började Harder sin fotbollsresa i ung ålder och visade snabbt exceptionell talang och passion för sporten. Harders proffskarriär började 2011 när hon skrev på med danska klubben Linköpings FC. Hennes imponerande prestationer fångade snart större klubbars uppmärksamhet och hon skrev på med VfL Wolfsburg 2014. Med Wolfsburg vann Harder flera titlar, inklusive UEFA Women’s Champions League, Bundesliga och DFB-Pokal.

By Wishful