Jonna Andersson Partner

Detaljerad information om Jonna Andersson

ålder30 år
FödelseortMjölby
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumJanuary 2, 1993
yrkeSoccer Player
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjmamma Åsa och pappa Niklas
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt65 kg
längd1.67 m

Jonna Andersson Biografi

Jonna Andersson är en svensk professionell fotbollsspelare som för närvarande spelar som försvarare för Chelsea Women och Sveriges damlandslag. Jonna föddes den 2 januari 1993 i Örebro, Sverige, började spela fotboll i ung ålder och utvecklade snabbt en kärlek till sporten. Vid 17 års ålder skrev Jonna på med lokala klubben, KIF Örebro DFF och gjorde sin proffsdebut. Hennes imponerande prestationer gav henne ett erkännande och snart gick hon med i Linköpings FC, ett av Sveriges topplag. Under sin tid i Linköpings FC var Jonna med och ledde laget till flera ligatitlar och blev två gånger utsedd till ligans bästa back.

By Wishful